Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.723
- 101.905
- 5.238
Yalanciyi sevseler kucaktan inmezsin.Yok, benimkinin bi gururu var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalanciyi sevseler kucaktan inmezsin.Yok, benimkinin bi gururu var
tamam yorum da bi seyi kanitlamaz/ispatlamaz ki boyle yorumlara gerek yok bence yani benim dusuncem abiÖyle bir mantık mı var yav, yorum kavramımın adı üstünde yorum. Burada konuşulan her şey temelsiz o zaman zira hepsi varsayımlara dayanıyor.
Stoperin yoktu, kalecin yoktu, forvetin yoktu, kanadın yoktu. Bunlar var olsa da bir şey değişmezdi demek daha da temelsiz bana göre.
Ona rağmen Başaktan iyi oynadın, Feg kırmızı görmese Trabzon maçına da iyi başlamıştık.
900 bin euro kazanan Ahmet Çalık'a yine de tercih ederim. Marcao 800 bin alıyor.
bu cinyak harbi iyi herifmis yav halen atiyor keske tigres yerine bizde olaydi 6.senesi orda
Yukardaki yorumun bir şeyi kanıtlıyor/ispatlıyor da mı yazdıntamam yorum da bi seyi kanitlamaz/ispatlamaz ki boyle yorumlara gerek yok bence yani benim dusuncem abi![]()
Sezon bitmeden Sago'nun sarkisini cok cok dinleyecegiz gibi görünüyor.
Kaybetmedim hiçbir zaman dürüstlüğümü ama dürüstlükten çok kaybettim. (MC)
Ben her şeye kafa tutmadan önce her şey bana kafa tutmuştu ben gördüm. (FT)
Anladım ya fayda etmiyor bir şey. Engel olamıyorum,dağılıyorum peyderpey. (FT)
Var kendimle konuşmak istediğim çok şey. (FT)
Açarım ağzımı yumarım gözümü epey epey. Neden iki büklüm boynun? Beslediği yılanlara mı kırgın koynun ? (FT)
Kurtlar canını alıyorken koyunun,bal umdun da arıdan sade kaldı iğne bulduğun. (MC)
Kafan seni dağıtmadan sen onu dağıt. Kalbin yerinden çıkacak haydi biraz rahatla! (FT)
Bildiğim şeyleri ben de öldüremiyorum evet başa çıkamadığım oluyor olanla. (MC)
Avutsun bahaneler. Avutsunlar beni avutabilirseler onlar. Pek sanmam,hiç sanmam. (FT)
Elimi çektim altından taşın,kurtuldu ezilen parmaklarım, ama canım hala yanıyor. (FT)
Avutsun bahaneler,bahaneler. (FT)
tamam broulan istatistik diye bir şey var kırılmalar olmasa nerede bitiricegimiz üzerine analiz gayet yapılabilir ritmi göz önüne alarak yani 6. olurduk diyen kekoların savından daha tutarlı bi oran ve elle tutulur bi durum
doğru ama çok ekstra şeyler yaşadığımız için varsayım yapmak da saçma değilBence yaşanmış olaylar haricindeki her şey varsayımdan ibaret.
Geçen seneki kadro 6. oldu.
Virüs veya sakatlıklar olmasa da 6. olabilirdik. 1. de olabilirdik. Ama neticede olamadık.
Olmuşun üzerinden hareket edip yorumlamak gerektiğini düşünüyorum.
hatta seyircisiz bjk maçına kadar şampiyon olacağımıza hepimiz emindik. lig başlangıcımız ve şl performansı rezaletti tabii o ayrı konu.Takımın yarısı sakat olmasa 3. olurduk 6 değil. Sanki tam kadro oynadık tüm maçları da 6. olduk gibi yaklaşımların temeli yok.
sen takıma copleri topla, cop olmayan adamları da cop haline getir, sonra yonetim futbolcu satamıyor. satamaz tabi. takıma katıldıktan sonra degeri artan bir tane adam yok. eskiden terim adam eder derdik, su an terim madam ediyor malesef. adamın elinde sihirli degnek varmıscasına dokundugu futbolcuyu cope ceviriyor![]()