Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle bir mantık mı var yav, yorum kavramımın adı üstünde yorum. Burada konuşulan her şey temelsiz o zaman zira hepsi varsayımlara dayanıyor.

Stoperin yoktu, kalecin yoktu, forvetin yoktu, kanadın yoktu. Bunlar var olsa da bir şey değişmezdi demek daha da temelsiz bana göre.

Ona rağmen Başaktan iyi oynadın, Feg kırmızı görmese Trabzon maçına da iyi başlamıştık.
tamam yorum da bi seyi kanitlamaz/ispatlamaz ki boyle yorumlara gerek yok bence yani benim dusuncem abi :D

Bence yaşanmış olaylar haricindeki her şey varsayımdan ibaret.
Geçen seneki kadro 6. oldu.

Virüs veya sakatlıklar olmasa da 6. olabilirdik. 1. de olabilirdik. Ama neticede olamadık.
Olmuşun üzerinden hareket edip yorumlamak gerektiğini düşünüyorum.

Zanka, Kopenhag'a imza attığı an Tisserand açıklanacak

Rodriguez, Olympiakos anlaşma bittiği an, Kalu açıklanacak

Vedat Muriq, Lazio transferi
tamamlandığında Zahavi açıklanacak
Dirar, Club Brugge transferi bittiğinde, Burak Kapacak açıklanacak

Tolgay Arslan, Fenerbahçe ile sözleşmesini feshetmek için görüşüyor.

Ne oluyor yahu burda, biz daha Orta Saha alamadik adamlar Yeni kadro kuruyor.
Ne dönüyor acaba!

Sezon bitmeden Sago'nun sarkisini cok cok dinleyecegiz gibi görünüyor.

Kaybetmedim hiçbir zaman dürüstlüğümü ama dürüstlükten çok kaybettim. (MC)

Ben her şeye kafa tutmadan önce her şey bana kafa tutmuştu ben gördüm. (FT)

Anladım ya fayda etmiyor bir şey. Engel olamıyorum,dağılıyorum peyderpey. (FT)

Var kendimle konuşmak istediğim çok şey. (FT)

Açarım ağzımı yumarım gözümü epey epey. Neden iki büklüm boynun? Beslediği yılanlara mı kırgın koynun ? (FT)

Kurtlar canını alıyorken koyunun,bal umdun da arıdan sade kaldı iğne bulduğun. (MC)

Kafan seni dağıtmadan sen onu dağıt. Kalbin yerinden çıkacak haydi biraz rahatla! (FT)

Bildiğim şeyleri ben de öldüremiyorum evet başa çıkamadığım oluyor olanla. (MC)

Avutsun bahaneler. Avutsunlar beni avutabilirseler onlar. Pek sanmam,hiç sanmam. (FT)

Elimi çektim altından taşın,kurtuldu ezilen parmaklarım, ama canım hala yanıyor. (FT)

Avutsun bahaneler,bahaneler. (FT)

Sezon bitmeden Sago'nun sarkisini cok cok dinleyecegiz gibi görünüyor.

Kaybetmedim hiçbir zaman dürüstlüğümü ama dürüstlükten çok kaybettim. (MC)

Ben her şeye kafa tutmadan önce her şey bana kafa tutmuştu ben gördüm. (FT)

Anladım ya fayda etmiyor bir şey. Engel olamıyorum,dağılıyorum peyderpey. (FT)

Var kendimle konuşmak istediğim çok şey. (FT)

Açarım ağzımı yumarım gözümü epey epey. Neden iki büklüm boynun? Beslediği yılanlara mı kırgın koynun ? (FT)

Kurtlar canını alıyorken koyunun,bal umdun da arıdan sade kaldı iğne bulduğun. (MC)

Kafan seni dağıtmadan sen onu dağıt. Kalbin yerinden çıkacak haydi biraz rahatla! (FT)

Bildiğim şeyleri ben de öldüremiyorum evet başa çıkamadığım oluyor olanla. (MC)

Avutsun bahaneler. Avutsunlar beni avutabilirseler onlar. Pek sanmam,hiç sanmam. (FT)

Elimi çektim altından taşın,kurtuldu ezilen parmaklarım, ama canım hala yanıyor. (FT)

Avutsun bahaneler,bahaneler. (FT)

1599041064496.webp

2 orta saha satin alsalar ve 1 genc satin alma opsiyonlu kanat kiralsalar yeter belki. Kisin bence Corona her ülkeye gene cakmazsa zaten stoperin birini iyi bir fiyata satariz ve yerini doldurduktan sonra elimizde 8-10 milyon kalir. O parayla eksik varsa normalde 2 adam rahat alinir.

ulan istatistik diye bir şey var kırılmalar olmasa nerede bitiricegimiz üzerine analiz gayet yapılabilir ritmi göz önüne alarak yani 6. olurduk diyen kekoların savından daha tutarlı bi oran ve elle tutulur bi durum
tamam bro
bu sene feghouli mac satmayacak
belhanda orta sahada gamsiz oynamayacak
falcao 30 lig maci oynayacak
eze eze yenecegiz herkesi

Bence yaşanmış olaylar haricindeki her şey varsayımdan ibaret.
Geçen seneki kadro 6. oldu.

Virüs veya sakatlıklar olmasa da 6. olabilirdik. 1. de olabilirdik. Ama neticede olamadık.
Olmuşun üzerinden hareket edip yorumlamak gerektiğini düşünüyorum.
doğru ama çok ekstra şeyler yaşadığımız için varsayım yapmak da saçma değil

mesela kalecin ve as 2 stoperin sakat, 3 forvetinin 2si sakat 1i de uzun süreli cezalı olunca elden bir şey gelmez

dünya tarihinde yaşayan yoktur bunu bi daha da bize bile olmaz muhtemelen

sen takıma copleri topla, cop olmayan adamları da cop haline getir, sonra yonetim futbolcu satamıyor. satamaz tabi. takıma katıldıktan sonra degeri artan bir tane adam yok. eskiden terim adam eder derdik, su an terim madam ediyor malesef. adamın elinde sihirli degnek varmıscasına dokundugu futbolcuyu cope ceviriyor :asd:
:puhaha: :hehe:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt