Mahmut Aslan
Tecrübeli Üye
- 16 Ocak 2019
- 7.479
- 6.482
- 768
yok mu şöyle bol alev emojili bir ahmet denizci duyumu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen bunu hak ettin artıkbilindik senaryo
diagne kadro disi
falcao sakat
adem kart cezalisi
ogulcan forvette oyundan ciktiktan sonra taylan forvete geciyor
Bu 20 ediyorsa Vedat 7 eder.Sörloth icin Leipzig 17+3 veriyormus. Sörloth beni yollayin demis. 18 milyonu kabul etmemisler.
Sezon bitmeden Sago'nun sarkisini cok cok dinleyecegiz gibi görünüyor.
Kaybetmedim hiçbir zaman dürüstlüğümü ama dürüstlükten çok kaybettim. (MC)
Ben her şeye kafa tutmadan önce her şey bana kafa tutmuştu ben gördüm. (FT)
Anladım ya fayda etmiyor bir şey. Engel olamıyorum,dağılıyorum peyderpey. (FT)
Var kendimle konuşmak istediğim çok şey. (FT)
Açarım ağzımı yumarım gözümü epey epey. Neden iki büklüm boynun? Beslediği yılanlara mı kırgın koynun ? (FT)
Kurtlar canını alıyorken koyunun,bal umdun da arıdan sade kaldı iğne bulduğun. (MC)
Kafan seni dağıtmadan sen onu dağıt. Kalbin yerinden çıkacak haydi biraz rahatla! (FT)
Bildiğim şeyleri ben de öldüremiyorum evet başa çıkamadığım oluyor olanla. (MC)
Avutsun bahaneler. Avutsunlar beni avutabilirseler onlar. Pek sanmam,hiç sanmam. (FT)
Elimi çektim altından taşın,kurtuldu ezilen parmaklarım, ama canım hala yanıyor. (FT)
Avutsun bahaneler,bahaneler. (FT)
2 seneye 10 m euro
Bu 20 ediyorsa Vedat 7 eder.
profesyonel dünyanin umulmadik bariyerleri neden 3 transfer döneminden beri galatasaray'in pesini birakmiyor?sen salaksın
bunu okeyim. salak olman sorun degil. sadece benim farkına varıp sana salak gibi yaklaşmam hataydı. salaklıgını fark etmeden sana salak olarak yaklaştıgım için özür dilerim ama salak olmakta sorun yok herkes tutarlı ve fazla boyutlu düşünmek zorunda degil. its okay schön murhan.
hani benim geçen sene 8-0 galibiyet seriri ve üstün oyun sergilerken kadronun 3te1i'nin sakat ve pandemi olamasaydı 6. bitirme oranın matematiksel olarak da yok denicek kadar az olmasını anlatmaya çalışmamı anlamamış olabilirsin hani salaklık engel olmuştur ama okey benim sana kaba yaklaşımım
hani bu sezona dair bir yorum, beklenti, ihtimal olarak herhangi bir şey dememişken bunu öyle anlaman benim senin salaklık sınırlarının ne kadar geniş oldugunu düşünemicek bir dar açıdam bakmamla alakası olabilir senden özür dilerim
15 gün içinde 4 karşılaşmaya çıkacağız.
13.09 - Gaziantep
17.09 - Neftçi Bakü
20.09 - Başakşehir
27.09 - Fenerbahçe
@Galatasaray alooooooooooooooooooooooooooo
abi bugun timurlenk sey de dedi jovic 60a reale gidiyo da muric 20 olunca niye 20 etmez deniyo. ayrica sey de demisti sabah sorloth benzema sonrasi real forvetidirBu 20 ediyorsa Vedat 7 eder.

bende diyordum 3 vakte kadar onur gelse de bir mesaj yazsa
Varsa bildiğiniz bir isim, paylaşın.Üçüncü haftadan sonra umarım forumdaki gizli ve artık bile gizlemeyen kuşlardan kurtuluruz.
düşünmicem salaksın ben yönetim mi övüyorum hala bana ne diyorsun bahsettigim maç periyodu hala neler diyorsun olm çok mu türk tartışma programları izliyorsunprofesyonel dünyanin umulmadik bariyerleri neden 3 transfer döneminden beri galatasaray'in pesini birakmiyor?
keyfine göre insanlara salak demeden önce sen bunu bir düsün bakalim.
teknik direktörüne 3 transfer döneminden beri yalan söyleyen yönetime ne demeliyiz?
elimizdeki defolu ürünlerle 5-6 hafta iyi gitsek yine 10 hafta kazanamama ihtimalimiz var.
ilk 7 hafta 2 galibiyet
son 10 hafta 1 galibiyet
pandemiden sonra lig sonuncusuyuz, sahada diri olan tek oyuncu saracchi idi.