Özgür Atici
Parçalı Üye
- 17 Haziran 2011
- 4.090
- 723
- 1.373
Hayır kardeşim anlattigimi anlamak neden bu kadar zor. Böyle saçma sapan atıp tutan heriflere birşey dediğim yok ki benim. Ama o örnekteki arkadaş üzerinden gittim adamın yazdigi isimler ile ilgili resmi girisimimiz oldu hepsi ile dedim yani sonuca bağlanmamış ama bu arkadaşta heyecanla falan bitti demiş yada takipçi kasmak için bilemem orasını. Ama isimler doğru idi. Aynı şeyleri şeref aydın özgür Ayten gurrpegi gibi isimler içinde söylüyorum. Bu adamların yakın uzak bir kaynağı var oradan duyup yazıyorlar ki adı üstünde duyumcu. Başkanın bile patladığı yerde bunların patlaması transferlerin imzadan dönmesi sonrasında kim ne yapabilir. Baksana GS TV reklam filmi çekmiş adama ama olmamış bir sekilde. Yoksa bol keseden salllayan gaddar Kerim vs gibi zirzop kişilere değil lafimO zaman senin haberci dediğin zihniyette bir transfer duyumu vereyim.
-Galatasaray kesinlikle bir oyuncuyla anlaştı.
-1. ipucu: Oyuncu top sektirmeyi çok seviyor.
-2. ipucu: Bu oyuncu zamanında beyaz şort giyen bir takımda oynadı.Hangi ülke olduğunu sormayın bulursunuz.
-3. ipucu: Oyuncunun vücudunda dövme var. Aman sakın ne dövmesi demeyin direk bulursunuz.
-4. ipucu: Oyuncunun ismi Türkçe büyük ünlü uyumuna uymuyor.
Al sana habercilik madem böyle oluyor ya habercilik