Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Size yüzde yüz doğru çıkma garantili bir duyum paylaşıyorum: Bu hafta transfer beklemeyin!

Kerem hariç tabii. Pazartesi haklı çıktığımı göreceksiniz. Güvenilir duyumun adresi olarak bilgilendirmeye devam edeceğim.
Eskiden transfer olacak duyumu verilirdi şimdi transfer olmayacak duyumu veriliyor

josef-ndiaye gelsin keyfimize bakalım en azından top kapan rakibi ısıran topçular

şampiyon kadro

-----------fatih-------------
----boss-donk-marcao----
omar---------------saracchi
--------josef-ndiaye---------
------------arda-------------
--------falcao-diagne-------

Korayin bonservisi 4 degil 2 milyonmus. Baya ucuza kapmislar. O fiyata Ali Koc nasil salca olmamis? Sonucta iki kere sampiyon olmustu bizimle.

Galatasaray Basketbol Takımı'nda yer almamasına rağmen 108 bin liralık sözleşme yapılan başkan yardımcısı Yusuf Günay’ın yeğeni Tarık Günay, bu sezon da hazırlık kampında kadroya dahi giremedi. (Ajansspor) https://t.co/Rfg8R86B7t

REZİLLER BU NE

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Koray Günter 2.00.000 €
Kaan Ayhan 2.500.000 €

Italyanlar cerez parasina 2 Türk stoper aldi. Türkiye Ligi'nde bile bunlar kadar yerli stoper yok.

Sonra lig neden kalitesiz diyorlar. Iyi yerliler Türkiye'ye gelmez.

ben hatırlayamadım , denizli gitmeseydim ilk işim linnes’i ortaya çekmek olacaktı demişti ama onunla karıştırıyor olabilirsin.
Kupa maçıydı sanırım devre arasında oynanıyordu.
İyi de oynamıştı lakin şimdi uzun vadede ortada ne veriri bilinmez. Koşar durur tempo yapar da 6 desen olmaz oyun desen kuramaz.

Koray Günter 2.00.000 €
Kaan Ayhan 2.500.000 €

Italyanlar cerez parasina 2 Türk stoper aldi. Türkiye Ligi'nde bile bunlar kadar yerli stoper yok.

Sonra lig neden kalitesiz diyorlar. Iyi yerliler Türkiye'ye gelmez.

Burda Koray Günter'i 2M'a alsak ortalığı yakıp yıkarlardı.

Josef De Souza'nın beğendiği paylaşım.
FB_IMG_1599055298237.webp

hedef23

josefe instagramdan küfürlü yorumlar yapayım bari iş başa düştü gelme

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt