Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herhangi bir hazırlık maçımız kaldıysa rahatlıkla izleriz artık herhalde

Baya güzel video çekilmiş.
O kadar oyuncuyu toplamak kolay olmasa gerek. :asd:

iste bekledigimiz transfer

SON DAKİKA - Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray'da. Sözleşme: 4 yıllık

2020/21 850.000 TL

2021/22 900.000 TL

2022/23 950.000 TL

2023/24 950.000 TL

Videoya bak hele. En son bu kadar kötü videoyu FB'nin Slimani tanıtımında görmüştüm. Daha kötüsünü yapana kadar en kötüsü bu.

Cengiz başkan bu kulüpten 2 şampiyonluk ve saygı ile ayrılmak varken muhtemelen mali ve idari ibra edilmeyip üzerine seçimde rezil olarak yuhalanarak gidecek kendi kendine yazık ediyor
Hem kendi sağlığını hem Galatasaray'ı dusunmedi

Mustafa Cengiz: "Kerem'den çok umutluyum. Karakterinin de düzgün olduğuna inanıyorum. Galatasaray bir dünya markası. Transferleri elimizden geldiğince seçerek, itina göstererek yapıyoruz"

sövdürmeye çalışıyor

Mustafa Cengiz: "Kerem'den çok umutluyum. Karakterinin de düzgün olduğuna inanıyorum. Galatasaray bir dünya markası. Transferleri elimizden geldiğince seçerek, itina göstererek yapıyoruz"

Kerem Aktürkoğlu: "Galatasaray camiasında olmaktan dolayı çok mutluyum ve gururluyum. Uzun yıllar hizmet etmek istiyorum. Hayallerimi gerçekleştirdim. Zor bir süreçti"

Kerem Aktürkoğlu: "İnşallah hepimiz için, Galatasaray camiası için, benim için şampiyonluklarla dolu sezonlar geçer.İnşallah ben de Galatasaray camiasına şampiyonluklar getirebilmeyi, buna yardımcı olabilmeyi çok isterim.Allah utandırmasın inşallah."

hedef23

Mustafa Cengiz: "Tercihlerimiz kesinlikle taraftarlarımızın beklentisi olan optimal düzeyde. Allah utandırmasın. Camiamıza sevgili Kerem'in çok uzun yıllar hizmet edeceğine inanıyorum. Roma bir günde kurulmadı. Azmedecek, bekleyecek, mücadele edecek, o formayı da kapacak"
Mustafa Cengiz: "Hiçbir kulüple transfer yarışı, harcama yarışı içinde değiliz. Hem taraftarlarımızın talebini hem de kulübümüzün mali sportif ve idari kriterlerine azami dikkat göstererek, har vurup harman savurmadan, çok dikkatli bir seçerek yaptığımıza inanıyorum."

Kerem boş transfer gibi seziyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yusuf gunay ve butun crew poz vermis mi keremin yaninda

94b4fa62d9084b25a53727478cf378f9.jpeg

sadece baskan var gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt