Onur Meraş
Parçalı Üye
- 24 Ocak 2019
- 3.297
- 2.715
- 648
Josef alalım. Yanına birde Avrupadan kaliteli topçu alırız. Neyine burun kıvırıyorsunuz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kpasa da kevin varga diye bi macar sol kenar almıs gece sene 4 gol 11 asist etmiş
hani bunu söylüyorum 2 seneye bize çakarlar ön bilgi babında
os haric eksik yokki. belki bir hizli kanat o kadar
gerçekten renktaş nasıl hala bu yorumları yapıyorsunuz inanılır gibi değil.
O zaman orta sahayada gerek yok.Donk var,taylan var, belhanda var, ömer var..
Biz geçen sene neden başarısız olduk..
onyekuru ve feg yerine emre ve arda mı kurtaracak bu takımı..
Bu takımın geçen seneki sorunu seri ve leminamıydı..
bu takımın sorunu geçen seneki kadronun çoğunun temposuz ağır oyunculardan kurulması değilmiydi..
diyelim ki iki orta saha aldılar..Çok mu değişicek takım. medyada çıkan isimler johansen, yan m willa .....rezillik yahu yemin ederim rezillik.
geçen seneden daha temposuz takım daha ağır takım nasıl kurarız diye yemin etmişler.
Ama başımızdaki adamlar senelerdir transferde olumsuz yönde harikalar yarattıkları için bunuda başaracak güç var.
ben nerden bileyim#OrtaSahaNeredeCengiz
Ikisi de gelecek gibi
Birak simdi bilmemezlik numarasini. Kartaliscayi bilmiyorum ve istemem demeo kimdir
Kerem golcü bir kenar oyuncu. Soldan içeri girip sag köşeye birakabiliyor. Vuruşu olan bir oyuncu. Fizik kondisyonu iyiyse iş yapabilecek bir isim.
Iş bilen taraftar olarak yönlendir bizi reyzYönetim iş bilmez ,taraftar onlardan daha iş bilmez.Geçen sene forvet diye diye takımı eksik bıraktirdınız.Sanki şimdide başka eksik yokmuş gibi orta saha diye diye takımı eksik bıraktıracaksınız.
Bu saaten sonra yapılacak çalışma yönetim istifa çalışması olmalıdır.
Ya şöyle konuşuyorlar ya ayar oluyorum. Ulan jimmy,şener gibi çöpleri doldurdunuz takıma diğerlerini saymıyorum bile ulan bu mu dikkatli davranma bu mu kulübü düşünme abi hadi ya taraftarı iyice salak yerine koymaya başladılar.Mustafa Cengiz: "Tercihlerimiz kesinlikle taraftarlarımızın beklentisi olan optimal düzeyde. Allah utandırmasın. Camiamıza sevgili Kerem'in çok uzun yıllar hizmet edeceğine inanıyorum. Roma bir günde kurulmadı. Azmedecek, bekleyecek, mücadele edecek, o formayı da kapacak"
Mustafa Cengiz: "Hiçbir kulüple transfer yarışı, harcama yarışı içinde değiliz. Hem taraftarlarımızın talebini hem de kulübümüzün mali sportif ve idari kriterlerine azami dikkat göstererek, har vurup harman savurmadan, çok dikkatli bir seçerek yaptığımıza inanıyorum."
Mustafa Cengiz: "Hiçbir kulüple transfer yarışı, harcama yarışı içinde değiliz."
tahmin etmiştim de emin olamadım. o yorumu yaparken aklıma gelmemişti ama bu lavugun bi tersosu olmadı bize nötr- bakarım belkiBirak simdi bilmemezlik numarasini. Kartaliscayi bilmiyorum ve istemem deme