Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ognjen Vranjes ve Benjamin Tetteh Malatyaspor ile anlaşmak üzereymiş..

SmartSelect_20200903-035544_Samsung Internet.webp

Bu ne la bizim takimda teknik ekip 2 kişi görünüyor.

Taraftardan başka kimsenin umrunda değil transfer.Hepsi rahat rahat takılıyor.Tv lerde kendi reklam ve şovlarını yapmak için yönetici oluyorlar.

Büyük takımlar bu transfer dönemi cortladı fb hariç. Anadolu takımları ne transfetler yapıyor be, dünya tersine dönmek üzere. Bu senede güzel bi tokat atarlar dört büuüklere lig sıralamaları çok acayip olabilir, keşke fbde bu kadar transfer yapmasaydı iyi olurdu.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Suana kadar transferlerin yapilmamasinin nedeni?

1. Kadroda yuksek maasli oyuncularini fazlaligidir! Feghuili, belhanda, muslera, falcao, diagne, Babel ve bir kac oyuncu yuksek maliyetle oynuyor!.
2. Bu oyuncular gitmek istemiyor dogal olarak, bunlardan bir kaci hocanin istemedigini biliyoruz ve maalesef medyanin yardimiyla oyuncularin degeri 0'a dustu! Bugun belhanda ve feghuiliyi elden cikarmaya calisirsak bonservis kazanmayi birakin bedava verip arti maaslarin bir kismini odeme zorunlugu yasacak klup!
3. Transfer komitesi yok, transfer planlamasini kimin yaptigini bilmiyoruz. Galiba menejerlerin onerecegi isimler gelecek

Oyuncu satmadan transfer yapilacagini dusunmuyorum. Bana kalsa Luyindamayi aldigimiz stratejiyi uygulamaliyiz, fazla kiralik oyuncu takima zarar veriyor. Orta saha disinda onyekuru ayarinda bir oyuncuda lazim, Babel ile arda olmaz ve Luyindama marcao sakatlanirsa stoper kim oynayacak? Bu sezon 50 maca cikacagiz.

Sevgili yönetim 27 eylulde seyircisiz bir derbi oynayacağız ve rakibimiz fenerbahçe
Lütfen biraz hizli hareket edin

hedef23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt