Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Doğruluk payı varmıdır
Evet beyler destek çıkalım

Screenshot_20200903_121728.webp

453 iken aldım bende :) En az iki sene bekleyeceğim. Altın'da al sat ile para kazanamazsın. Bekleyeceksin.

Miktar yüksek olsa bankalarla anlaşıp özel kur istersen al satla da kazanırsın ama paran olucak baya ve takip edicen gün içinde 10 lira oynadığı zamanlar oluyor vergi versen bile yine kazanırsın miktar azsa al yat en iyisi tabii.

Dış güçlere çalışanlardan birisi de @Can BÜYÜK mesela. Kendisinin sağda solda 2005 model Ford Fiesta'ya biniyorum dediğine bakmayın, Alman lobisinin son yıllarda yetiştirdiği en yetenekli ve en parlak kişilerinden biri olarak gözükmekte. Kendisinin yaklaşık olarak 2 milyar euro şahsi serveti bulunmakta. Babadan zengin ve babadan lobili. Bu benim bildiğim tutar sadece. Önümüzdeki 10 sene içerisinde bu rakamı 20-30'a katlayacaktır. Çünkü yakın zamanda Almanya'da yeraltı dünyasına adım atmış durumda. Nüfusunu ve mali gücünü kullanarak limanların kontrolünü ele geçirmek üzere.

@Umut Gül Rakamı karıştırmışım üstad. 147 milyon benim para. Bir yerden para bekliyorum da, kafam oraya gitti.

?

Fatih < Altay

Omar > Gökhan
Luyindama > Lemos
Marcao > Serdar
Saracchi < Caner

Feghouli > Valencia
Transfer ? Gustavo
Transfer ? Sosa
Arda > Mert Hakan
Kılınç < Thiam

Falcao > Zahavi

thiam hangi vasıfla emre'den daha iyi , hazırlık maçında 3 beleş gol attığı için mi?

Defans hattı hariç fbden iyi bölgemiz yok
Kendimizi kandırmayalım saygıdeğer transfer obezi arkadaşlarım.

Miktar yüksek olsa bankalarla anlaşıp özel kur istersen al satla da kazanırsın ama paran olucak baya ve takip edicen gün içinde 10 lira oynadığı zamanlar oluyor vergi versen bile yine kazanırsın miktar azsa al yat en iyisi tabii.
220 bin TL'lik aldım. En az iki sene satmam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt