Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
olm 32 yaşındaki tırt stoperi kaça satmamızı bekliyorsunuz yaw 😆 hayret birşey yaw

Alper Pirşen:

“Kruse, kulübümüze FIFA’da 7.5M €’luk bir dava açarak ayrıldı. Bu davaya ilişkin argümanlarımızı FIFA’ya yolladık. Max Kruse’ye karşı dava açtık. Oyuncudan bu süreçteki zararlarımızın giderilmesi için yaklaşık 18M €’luk bir talebimiz var.”

(Transfermarkt)

Krusenin lisansi da cikti xd. Fb neyi amacliyo. 8 mio fena girecek

Senelik maasi o zaman 3,75 milyon net miydi? Birde 2-2,5 milyom imza parasi verdilerse, adam primlere beraber +6 milyonu kapti ve kacti. O parayi almanyada 2,5-3 senede anca alirdi.

Ondan herhalde Union gibi bir takima gitmeyi kabul etmis.

Bu Rodop artik yönetimden nasil mamalaniyorsa adam herseylerini savunuyor.

Kadro yeterli falan demeye getirecek utanmasa.

Babacar zu Alanya

Nevzatın kuyruk acısı geçmemiş felaket tellağı yapmakta üstüne yok yönetimi eleştireyim derken aklınca Feneri övüyor Elif Elmas ve Vedat'ın nasıl transfer olduğunu herkes biliyor aldıkları adamların nasıl maaş bayıldıkları ortada yönetim eleştir ama eleştirirken argümanın iyi olsun hülle aklamakta ayrı kafa

Rodop yalaka olmasının yaninda epey itici bir tip. Asil laflari kadir söyledi. Adam acik acik umutlanmayin transfer yok dedi. Ayrica ingiltereden genc oyuncu isi de sallama.

Beşiktaş Yöneticisi Erdal Torunoğulları: "Aboubakar'la görüştük, Porto'dan bedelsiz ayrılabilir. Kalinic, Ze Luis, Aboubakar ve Cisse gündemimizde." (NTV)

Nevzatın kuyruk acısı geçmemiş felaket tellağı yapmakta üstüne yönetimi eleştireyim derken aklınca Feneri övüyor Elif Elmas ve Vedat'ın nasıl transfer olduğunu herkes biliyor aldıkları adamların nasıl maaş bayıldıkları ortada yönetim eleştir ama eleştirirken argümanın iyi olsun hülle aklamakta ayrı kafa

Elif’le neden 2025 e kadar sözleşme uzatıldı bence biraz da pazarlamak lazım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mevcut kadroya alismak lazim ligin ilk yarısini bu kadro ile götüreceğiz .
Yönetim devre arasini goremeyebilir

hedef23

İngiltere'den 22-23 yaş aralığında oyuncular Tudor Baluta, Daniel Amartey , Domingos Quina , Juninho Bacuna , Mathias Jensen gibi isimler olabilir.

yanindaki elemani dinledim az evvel, o daha iyi konusuyo sanki iyiye iyi kotuye kotu diyebiliyo ayyas tipi var ama belki sarhostur :p

Sey demi o ya. Kongre de Hakan Sükür ve Arif'in ihrac edilmesi oylanmaya sunuldugunda kürsü de yaptigi konusmadan sonra kendi üyeligi iptal edilen herif. Dursun haini üyeligini iptal etmisti herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt