Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yusuf günay bir kac gün sonra yine trt spor'a baglanir, saksakcilari yine yusuf günay'a twitterdan destek twitleri atar.
.
tapatalk_1598113336086.webp

Fenerbahçe, Burak Kapacak transferi için oyuncu ve Bursaspor ile anlaşma sağladı.

salim manav

FFP'den kurtuldugumuz zaman öyle rezil harcamalar yapariz ki ardindan yeniden denetime gireriz. Ne yerli, ne yabanci elde makul bir sey oynayabilecegin oyuncu grubu yok suan. 3 orta saha + 1 kanat eksikliginden bu takim hic bir sey oynayamaz. 7 oyuncuyla, hatta orta sahasiz sampiyon olabilen takim yoktur.

FFP'den kurtuldugumuz zaman öyle rezil harcamalar yapariz ki ardindan yeniden denetime gireriz. Ne yerli, ne yabanci elde makul bir sey oynayabilecegin oyuncu grubu yok suan. 3 orta saha + 1 kanat eksikliginden bu takim hic bir sey oynayamaz. 7 oyuncuyla, hatta orta sahasiz sampiyon olabilen takim yoktur.
2013de stopersiz 2019da forvetsiz şampiyon olan hayalleri dünyadan büyük fatih hocam bu sene de orta sahasız şampiyon olacaktır

kimse kızmasın ama sener yedek olarak iyi bi alternatif olur bence tamam kimse begenmiyo ama jimmy oyuna girdiginde gördük adam pas vermekten aciz

bu arada taylanıda begendim ben cok ekstra isler yapmasada paslarını begeniyorum .kerem ogulcan adem felan bu takımda kolay kolay forma sansı bulamazlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt