Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@romerkukner: İki yıl ödemesiz 10 yıllık yeniden yapılandırmanın öncüsü Mustafa Cengiz'dir. Başarıyı sahiplenmeye kalkacak başkalarını şimdiden uyarayım, gelişmeleri birinci elden biliyorum.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Taraftar buna bakmaz adam temmuzdan beri transfer diye kendini parçalıyor yazıklar olsun sizin gibi yönetime

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tudor’u geri getirmek en iyi seçenek olarak gözüküyor. Yönetime transfer listesini sunsun en kısa zamanda. Mata, Teixeira, Vidal, Matic vs. bu ayarda adamlar ister muhtemelen.

Abdurrahim başkanım da bu isimler bizi aşacağı için fevkalade iş bitiriciliğini devreye sokarak Aytaç, Lawal, A.Potuk, Umut bulut gibi isimleri toplayıp gelir hemen.

Tudor hocam da futbol şöleni yaşatır bize bu oyuncularla. Hop oturur hop kalkarız ekranlarımızın başında. Beşiktaş’a İnönü’de 5 tane sallarız ne olduğunu bile anlamazlar.

Terim’i istifaya davet ediyorum.

Fatih hoca aciklama yapmadimi mactan sonra
Ne demesini bekliyoruz? 3 yildir ugrastigim, futbolun icine etme islemini bu yil tamamlayacagim, bundan kimsenin suphesi olmasin gibi birseymi? Simdi cikar birileri takimin orta sahasi yok der. 3 yildir eriyrn futbolu gormez. Nzonzi-Seri-Lemina’yi getirip 5 mac yan yana oynatmayan teknik adami sorgulamaz.

10 senede 8 kupa kazansın ondan sonra ona göre muamele yapılır tudor ile fatih terimi aynı cümlede kullanman bile ayıp
tudor'a kazanamadigimiz maclar üzerinden yüklenenler terim'le antepten bile 3-4 yedigimizi, son 10 macta zor güc bela 1 galibiyet alabildigimizi falan söyleyemiyor. gücünüz anca tudor'a yeter. basin toplantilarinda bile adam akilli soru sormaya cesareti yok kimsenin. tudor oldu mu auv, hemen salyalar akitarak laf ediyordunuz.

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

EhAEVgcXkAQ_9l-

hakkettikleri

1599156437104.webp

verdiğimiz

1599156456863.webp

Sizinde dikkatinizi cekiyomu bilmiyorum eskiden kuşlar gelir ortalığı karıştırırdı artık yoklar hele hele bi ton transfer yaptılar hiç yoklar.insanlar futboldan soğumuş artik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt