Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.855
- 102.038
- 5.238
Ya o beyinle senin içinde hayat uyandığın andan itibaren sınavdırhayatimda okadar uzun sinav görmedim desem yeridir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya o beyinle senin içinde hayat uyandığın andan itibaren sınavdırhayatimda okadar uzun sinav görmedim desem yeridir
2 sınav aynı gündü. İkisi de mühendisliğin en zor iki dersi. O yüzden uzun sürüyor totaldehayatimda okadar uzun sinav görmedim desem yeridir
Yalandır. Gs forması hediye etti zamanında insanlaraCan Karabacak gsli değilmiş. Musap iddia ediyor
@Musap Aydinli dan büyük gsli değilse ben de bir şey bilmiyorumYalandır. Gs forması hediye etti zamanında insanlara
Orta sahaya para yokken sag bek mi almayi istiyorsun?
Cepten vermesine gerek yok ki.Bizde gelir yok
Fenerde yok
Baskanlari cepten veriyor belli
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Son dakikaların insanı kendisi de. Severim. La dingil ne diyeceğim: Bu ocak gibi benim YL bitiyor. Evleneyim mi lan ondan sonra biriyle?@Musap Aydinli dan büyük gsli değilse ben de bir şey bilmiyorum
Off topice devam edersen süresiz nöbetten atacagim. Istedigin yere de aglarsin sonradan acin diye@Musap Aydinli dan büyük gsli değilse ben de bir şey bilmiyorum
Kimsin sen? Boş yapma. Atıyorsan at.Off topice devam edersen süresiz nöbetten atacagim. Istedigin yere de aglarsin sonradan acin diye
barış özbek-ayhan akman-mustafa sarpTolgay-Taylan-Ömer![]()
Baskalarini mentionlayip kiskirtan görmedim simdilik. Aynisi onlar icinde gecerliKimsin sen? Boş yapma. Atıyorsan at.
Konu dışı konuşan bir çok kişi var ama beni atmazsan konudan bir daha da konuşma.
musap polizeiye yakalandn artık o jopu tatmadan bırakmazKimsin sen? Boş yapma. Atıyorsan at.
Konu dışı konuşan bir çok kişi var ama beni atmazsan konudan bir daha da konuşma.
Biri BAL ligi diğeri 3.lig hocasından öteye gidemez.tudor terımden 2 gomlek ustun hocadır kabul edelım?