- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Ulan sen başkasına sen gsli değilsin derken kışkırtma olmuyor mu bu?Baskalarini mentionlayip kiskirtan görmedim simdilik. Aynisi onlar icinde gecerli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan sen başkasına sen gsli değilsin derken kışkırtma olmuyor mu bu?Baskalarini mentionlayip kiskirtan görmedim simdilik. Aynisi onlar icinde gecerli
Musabın yerinden kalkacak potansiyele sahip olduğunu sanmıyorummusap polizeiye yakalandn artık o jopu tatmadan bırakmaz
Ceza yemiş 1 günUlan sen başkasına sen gsli değilsin derken kışkırtma olmuyor mu bu?
O gerekenini yazdi, geri kalanini özelden hal ederiz diyip offtopigi bitirdim. Peki o nunla olan tartismam senin niye zoruna gitti. Cidden sonunda yine özelden cezami felan kaldirin deme. Kapat konuyu artik. Bosuna belhanda konusunu kapatmadikUlan sen başkasına sen gsli değilsin derken kışkırtma olmuyor mu bu?
süper taktik bilgisi hemen barça başına yallahMaçın son düdüğünün ardından Albert Riera, Kerem Aktürkoğlu’nun yanına giderek daha ileriye dönük oynaması gerektiğini yönünde uyarılarda bulundu. https://t.co/A9ehke9YBO
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Terim sayesinde Galatasaray li olanlar da hocaya sallıyor ya fitil oluyorum.Biri BAL ligi diğeri 3.lig hocasından öteye gidemez.
Hangisi hangisi onu sizlere bırakıyorum.
Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
Güzel olayMaçın son düdüğünün ardından Albert Riera, Kerem Aktürkoğlu’nun yanına giderek daha ileriye dönük oynaması gerektiğini yönünde uyarılarda bulundu. https://t.co/A9ehke9YBO
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Peki ya taraftara küfür eden oyuncu ?Instagram da tvitır da kendi oyuncularımıza küfür eden net şerefsizdir. Ki gerçek Galatasaray'lı kendi oyuncularına küfür etmez.

Ftsporlu demek istedin herhalde?Terim sayesinde Galatasaray li olanlar da hocaya sallıyor ya fitil oluyorum.
Kimsenin ftsporlu olduğu yok kimisi vefalı kimisi nankör.Ftsporlu demek istedin herhalde?
Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
Adamlar yönetimi aklayacağım diye gece gündüz küfür yiyorlarSüleyman Rodop:
Galatasaray yönetimi Fenerbahçe'nin 3.2 milyon euro ödeyerek transfer ettiği Tolgay'ı bonservissiz kadrosuna katarak 3.2 milyon euro kar etti.