Yiğit Sönmez
Tecrübeli Üye
- 24 Haziran 2019
- 6.733
- 3.991
- 673
Valla üzülüyorum gelmeyin oynatmıyor iste
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynenwesley drogba dönemlerinden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı
Bu sene şampiyon olmak için her şeyi yapacak. Olamazsa da devam eder ama işler karışır.Yalniz, bu senede patlarsa, Ne ali kalir, ne erol ne emre, komple dagilirlar.
AbiiBu sene şampiyon olmak için her şeyi yapacak. Olamazsa da devam eder ama işler karışır.
Çöp oldumu başkan etti diyorlar. Oyuncu iyi çıktımı terim aldırdı oluyor. Amrabatı bile terim istemedi apo demeden aldı dediler.Terim son doneminde, kac tane topcu transfer ettik, ve kac tanesi cop cikti?
Bunu bilen varmi?
Jimmy Babel şener okan say say bitmezTerim son doneminde, kac tane topcu transfer ettik, ve kac tanesi cop cikti?
Bunu bilen varmi?
Çöp oldumu başkan etti diyorlar. Oyuncu iyi çıktımı terim aldırdı oluyor. Amrabatı bile terim istemedi apo demeden aldı dediler.
Envoyé de mon ELE-L29 en utilisant Tapatalk
Bu konuda haklısın gurbetcilerin cocukları ve türkiyede aynı yaştaki cocuklar arasında bile bariz fark var ufak yaştaki beslenme cok önemli temel saglam olcakGuzel kardesim 24unden sonra milyon kazansa ne olacak? Ben atalaydan yunustan bahsediyorum. Hirvat macar sirp cocuklarini goruyor musun 20 yasinda caki gibiler. Bu ulkede net sekilde et-protein sorunu var ve kimse bir sey demiyor bu konu hakkinda
Bonservisle alinan diagne emre akbaba. Diagne nispeten katki verdi akbaba cam adama dondu malesefTerim son doneminde, kac tane topcu transfer ettik, ve kac tanesi cop cikti?
Bunu bilen varmi?
domuz etinin faydalarıBu konuda haklısın gurbetcilerin cocukları ve türkiyede aynı yaştaki cocuklar arasında bile bariz fark var ufak yaştaki beslenme cok önemli temel saglam olcak
Ali Koçu kimse eleştiremez o ekranlardaki tüm kanallara hayvan gibi reklam bedeli ödüyor. Eleştiren bir daha zor iş bulur.
Cebinden para verdiği sürece de senin istediğin topçuları getirmeleri daha kolay. Başarısız olması bunu engellemiyor.
Karşısına güçlü birini çıkaracaksın, açıkta başka tenhada başka konuşanları değil. Senin hocana neler söyledi düzgün karşılık bile veremedin.
Bu sene feneri şampiyon yapacaklar
Her sene oldugu gibi ikinci yarı vites yükselttiğimizi bilen malum takım ve yandaşları Galatasaray lı oyuncuları sakatlamak için sahaya çıkacaklar sezonun ikinci yarısı...MHK den bahsetmiyorum bile..
Bu sene feneri şampiyon yapacaklar
Her sene oldugu gibi ikinci yarı vites yükselttiğimizi bilen malum takım ve yandaşları Galatasaray lı oyuncuları sakatlamak için sahaya çıkacaklar sezonun ikinci yarısı...MHK den bahsetmiyorum bile..