Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim son doneminde, kac tane topcu transfer ettik, ve kac tanesi cop cikti?

Bunu bilen varmi?

Ben bodrumdayken de ortasaha gelmezse,butun taraftar sifatiniza tükürsün

Guzel kardesim 24unden sonra milyon kazansa ne olacak? Ben atalaydan yunustan bahsediyorum. Hirvat macar sirp cocuklarini goruyor musun 20 yasinda caki gibiler. Bu ulkede net sekilde et-protein sorunu var ve kimse bir sey demiyor bu konu hakkinda
Bu konuda haklısın gurbetcilerin cocukları ve türkiyede aynı yaştaki cocuklar arasında bile bariz fark var ufak yaştaki beslenme cok önemli temel saglam olcak

Bu sene feneri şampiyon yapacaklar
Her sene oldugu gibi ikinci yarı vites yükselttiğimizi bilen malum takım ve yandaşları Galatasaray lı oyuncuları sakatlamak için sahaya çıkacaklar sezonun ikinci yarısı...MHK den bahsetmiyorum bile..

Ali Koçu kimse eleştiremez o ekranlardaki tüm kanallara hayvan gibi reklam bedeli ödüyor. Eleştiren bir daha zor iş bulur.

Cebinden para verdiği sürece de senin istediğin topçuları getirmeleri daha kolay. Başarısız olması bunu engellemiyor.

Karşısına güçlü birini çıkaracaksın, açıkta başka tenhada başka konuşanları değil. Senin hocana neler söyledi düzgün karşılık bile veremedin.

mesela kim ?

Her sene oldugu gibi ikinci yarı vites yükselttiğimizi bilen malum takım ve yandaşları Galatasaray lı oyuncuları sakatlamak için sahaya çıkacaklar sezonun ikinci yarısı...MHK den bahsetmiyorum bile..

Her sezon öncesi Fb'yi şampiyon edicekler diyenler çıkıyor ama nal topluyorlar şaşmıyor

bu Sene o Sene febe sampi diyebilirz

Emre Akbaba
Diagne
Babel

Yaklasik 20m euro

:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt