Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda kotu degildi sanki.topu saklaması hala ayni arda.uretken olmaya calismasi guzel ama sarachiyle daha uyumlu olmali.ve falcao ve feghouli ile pas yapmali surekli.takimi 2.yarinin ilk 20-25 dksi hucumda beğendim ama cok kacirdik o sure zarfında.sonra sener siicinca faullü bi gol yedik ve luyindama korkudan kendini veremedi bi iki pozisyona rakiple bas basa kalinca.

Sende haklısn şimdi Donk_Taylan_Ömer_Belhanda dörtlüsü Ferrari vınnnnnnnnn

Mataya lafim yok, ama öyle adam aliyorsan Feghouli, Arda ve Seriyle ayni anda oynatmamalisin. Adamin arkasina Seri yerine adam gibi 6 no lazim ve kanata bence Feghouli yerine bir hizli kanat. Yoksa o takim gol pozisyon girmeye zorlanir.

Onu her halta karışan lise güruhu düşünsün.

birini çıkarırlar ama güçlü başkan olarak uygun aday yok elde.
zaten bizim camiada o model pek sevilmiyor gibi geliyor bana.
genel kurul başkanın kontrolünü elinde tutmak istediği için yönlendirebileceği isimleri destekliyor. cengiz bile böyle zannedilerek seçildi bence ama sonra planlar tutmadı tabi.

Arda kotu degildi sanki.topu saklaması hala ayni arda.uretken olmaya calismasi guzel ama sarachiyle daha uyumlu olmali.ve falcao ve feghouli ile pas yapmali surekli.takimi 2.yarinin ilk 20-25 dksi hucumda beğendim ama cok kacirdik o sure zarfında.sonra sener siicinca faullü bi gol yedik ve luyindama korkudan kendini veremedi bi iki pozisyona rakiple bas basa kalinca.
falcao sahada yok ki araya kosu yapmıyo top tutmuyo ayagına top gelecekte vuracak

Net olarak söylüyorum bu kanat oyuncuları ile biz kafayı yeriz. Ne açık oyuncusu var nede orta saha da doğru dürüst oyuncu. Hala ne bekliyorlar oda muamma. Hoca alt yapıdan oyuncu da oynatmıyor. Biraz romantik takılıyoruz belki ama alt yapıdan Bartuğ oynar be kardeşim. Belhanda'dan,Jimmy'den kötü oy-na-maz. Elalem Camavinga gibi birini 16 yaşından itibaren oynatıyor. Birini derken teşbihte hata olmaz örnek olarak. Yoksa önü çok açık. Bazen diyorum Hoca acaba eskisi gibi değil de heyecanını mı kaybetti. Yoksa normalde gözü kapalı en az alt yapıdan 3-4 futbolcuyu oynatırdı. Şimdi birine bile şans vermiyor hazırlık maçlarında dahil. Yunus, Bartuğ,Atalay,Ali Yavuz, Işık Kaan, Süleyman Luş,Emin Bayram.. Burada 11 olmasa bile sonradan girecek ve alışacak adamlar var. Yazık oluyor her birine. İnşallah kaybetmeyiz bu çocukları.

Gecen sene 16 milyona transfer olan adami Freiburg 900 bin euroya 1+1 kiralamis ve satin alma opsiyonuda varmis.

haftaya buralar yangın yerine döner antep puan kaybından sonra

Beyler konu dışı ama 1 saat önce ziraat hesabıma euro yatırıldı. Ama mobilden girdim baktım para gözükmüyor. Ilk defa hesabıma euro yatırıldı.

geçen senenin çok benzeri bir ilk yarı geçiricez.bir tane hızlı kanat bir iki tane de ora saha almazlarsa halimiz fena

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk: Bence Sinan Gümüş kariyeri için doğru karar vermedi. ’5-6 sene sonra tekrar gelebilirim’ diyor da o 5-6 ay olmasın inşallah. Bu sefer artık gidip de Fenerbahçe’de oynadığında yapamamış bir oyuncu olarak gelecek bize.

yalı cocugu zaten uzun süre kalamaz fenerın basında holding yönetim kurulu izin vermez buna bu sene sampiyonluk yasamak icin kendi kasasını sonuna kadar açtı ki zaten önünde seçim var
ya vezir olacak ya rezil olup holdinge dönecek

toplama takım kurdu cogunlugu fosillerden ve asıl dezavantaj istedigi gibi yabancı hoca getiremedı emrenın sümük gibi oynayabilecegi erolu getirdi

adam şu 3 senede sırf saga sola verdigi rüşvetler bile devasadır vedat ve elif çöpü için cebinden cıkan paralar

uefa ceza vermesın diye verdigi paralar

onlarda basarıyı engelleyende bu gerizekalı savruk anlayış oluyor muhtemelen bu senede öyle olacak

Tabii ki Galatasaray camiası, Fatih Hoca, hocamızın ekibi, başkanımız, kulübümüz ve Abdurrahim abimiz istediği takdirde ben seve seve Galatasaray’a gelirim. Çünkü ben buranın yetiştirdiği bir bireyim, buranın evladıyım. Ben eğer bir isim yaptıysam ve belirli başarılar elde ettiysem, bu durum Galatasaray camiası sayesinde olmuştur. O yüzden ben onları hiç kırmam” diyerek, önümüzdeki sezon da teklif gelmesi durumunda Galatasaray’a geleceğini belirtti.

hatayspor, damien batallini'yi almış. 3.5 milyon euro satın alma opsiyonu var. Enteresan

hatayspor, damien batallini'yi almış. 3.5 milyon euro satın alma opsiyonu var. Enteresan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt