Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün oynadığım 7 maçlık kuponda tek yatan maç türkiye olmuş onada ev sahibi bir gol atar demiştim. İçim yanıyor içim.
Milli takıma sövmek günahmıdır ?

Yalnız o sene de bahsettiğim gibi kan değişimine gittik, Hamzaoğlu ile hedefe kilitlendik.
Oyle ama Muslera cok extra oynamisti. Yine Yasin inanilmaz extra katki vermisti. Fakat umutsuzlugumun nedeni 5 yabanci sınırıydı. Fenerlilerin yerlileri daha iyiydi ama gercekten 5 yabancimiz + Yasin cok cok iyi oynamislardi

Dün oynadığım 7 maçlık kuponda tek yatan maç türkiye olmuş onada ev sahibi bir gol atar demiştim. İçim yanıyor içim.
Milli takıma sövmek günahmıdır ?
Dün oynamak istediğim kuponda ilk yarı 0 8 maç yazmıştım.Ama canlıdan maç başladığı için mi bilmiyorum maçın başı olmasına rağmen seçtirmedi.4 tanesine izin verdi kupon tuttu.Diğer çıkardığım maçlarda ilk yarı 0 bitti.

Dün oynamak istediğim kuponda ilk yarı 0 8 maç yazmıştım.Ama canlıdan maç başladığı için mi bilmiyorum maçın başı olmasına rağmen seçtirmedi.4 tanesine izin verdi kupon tuttu.Diğer çıkardığım maçlarda ilk yarı 0 bitti.

Fenerlisin galiba renktaş bal damlamış heryerinden. Harbi hepside 0 bittiydi. Büyük oynamamışsındır herhalde.

23 yaşında ingilizi buraya getirmek jamesi,lermayı getirmekten 10 kat daha zor.Alanyaya , antalyaya falan gelir tatil yapmaya o da 33e falan gelecek bi de alıcısı olmayacak anca öyle.Hamza en en en kötü ihtimalle championshipte oynar

neyi saçmalıyorsun ya...sistem yokmuş...Fatih hoca bağıra bağıra geçen sezon hem kanat hemde forvet istiyordu...tuttular yaz transfer sezonunun son gününde gittiler sadece Falcao'yu aldılar ve resmen kanatsız oynadık...elimizdeki kanatlar sprinter değillerdi ve o yüzden en azından Onyekuru ayarındaki birisini istemişti fatih hoca...sezonun ikinci yarısına Onyekuru gelince ne oynatmak istediğini de gördük Fatih hocanın ve onun sayesinde 8 maç üst üste kazandık ve sonrasıda malûm o pandemi dönemi girdi araya....

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
Yani bir kanat oyuncusuyla bahar mı geliyor sekidikayi aldı niye oynatmıyor hazirlik maçında bile dk88 de alıyor .hala belhandayi oynatıyor .yönetim mı aldırdı tüm bu oyinculari madem hızlı oyuncu istiyordu Jimmy alacağına emre mor alacagina andone alacağına üç tane hatta belhanda yi da say 4 tane aynı orta saha seri lemina nzonzi belhanda kanat aldirsaydi .Fatih hocaya saygımız var sevgimiz var ama o kadar transfer oyun taktik yok yönetim de aynı teknik ekip de aynı

Gelme ihtimali var bence
Adjustments.webp

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fenerlisin galiba renktaş bal damlamış heryerinden. Harbi hepside 0 bittiydi. Büyük oynamamışsındır herhalde.
Nesineden maçları izlemek için girdim 10 tl varmış hesapta onunla oynadım hocam.Takımlar hazır değil ve denk güçler diye düşünüp ilk yarı icraat olmaz diyerek oynadım.Ama yüklü miktar oynasaydım elimde patlardı.

Nesineden maçları izlemek için girdim 10 tl varmış hesapta onunla oynadım hocam.Takımlar hazır değil ve denk güçler diye düşünüp ilk yarı icraat olmaz diyerek oynadım.Ama yüklü miktar oynasaydım elimde patlardı.

Benim hergün başka biyerimde patlıyor renktaş ne diyeyim ki .. ya sezon boyu liverpoola vereyim her maç küme düşer sezon sonu abartmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt