- 1 Şubat 2009
- 25.092
- 25.277
- 3.468
pratesin gol attığı maçı diyorsan o sene ligte baya sıçmıştık ben niye hatırlamıyorum o maçı
Prates mi? O çok eski ya.
Selçuk, Muslera, Elmander vs. alındığı seneyi diyorum. 2011-2012 senesine hazırlık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
pratesin gol attığı maçı diyorsan o sene ligte baya sıçmıştık ben niye hatırlamıyorum o maçı
konuyu twittera çevirmeyelim pls.
Geçenlerde Savaş Çorlu demişti.Türkiye Ligi transferlerine Abdurrahim Albayrak yurt dışı transfer görüşmelerine Şükrü Hanedar bakıyo dedi.Bu sene inşallah şampiyon oluruz da seneye transferlerde daha rahat hareket ederiz..

Bunla ilgili bi replik vardı da şimdi videosunu atsam sana ayıp olurdu renktaşBelhanda bonservis getirmeyecekse bonservisini eline verelim.
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Özelden alabilirimBunla ilgili bi replik vardı da şimdi videosunu atsam sana ayıp olurdu renktaş![]()
Tahminin tuttu mu renktaşÖzelden alabilirimsıkıntı yok , tahmin ediyorum ama
vamos mu diyormuş orda?hala vamos diye bagiriyorkac sene oldu ispanyadan doneli
![]()
Bruma: "Doğum günün kutlu olsun İmparator"
Diagne: "Doğum günün kutlu olsun babamız"
Luyindama: "Doğum günün kutlu olsun babacığım"
Onyekuru: "Doğum günün kutlu olsun baba"
Gomis: "baba: Kızan, karışan, sinirlendiren. Koruyan, sarılan, özlenen; mânası yokluğunda daha iyi anlaşılan kişi... İyi ki doğdun baba! Nice mutlu yıllara, hep beraber"
ahaha tutmadıTahminin tuttu mu renktaş![]()

evet vamos diyorvamos mu diyormuş orda?