Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yağız

@10Gallinari

·
4d

İtalyan basınında Bonaventura -> Fio olursa, Fio Benassi'yi bir şekilde Galatasaray'a bırakabilir şeklinde yaklaşım var. Benassi geçen sene biraz gözden düştü, ama bizim lig ve Avrupa Ligi standartlarına göre iyi bir oyuncu ama mutlaka yanına sert bir ön libero lazım.

EhEvEPNXsAIUWoJ

Garry fenerlilere saç baş yoldurdu defalarca. Biz iyi zamanda güzel paraya kurtulduk, tekrar gelsin istemem açıkçası.

fblilerin saçını başını şeapiyim üstat ilk yarıda şamp olacaz diye havaya girdilerse gary sayesinde, bam güm osuruktan top oynayıp sadece garynin ve birazda mosesın eforlarıyla tehlike yaratıyorlardı
2. yarı gördük çuvala döndüler

Galatasaray'a hayırlı olsun... 🤙Hakan Balta antrenör değil idari direktör yardımcısı olarak Galatasaray için mesai harcayacak...

Geldi yine tipini s..... ank

Bugünde dransfer olmiyacak belliki

Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk

Benassi aradığımız adam tam olarak oyunun iki yönünü de oynayabiliyor.Basitçe söylemek gerekirse tolga ciğercinin kalas olmayan ve oyun zekası daha üst seviye olanı gelmesini isterim fakat italya dışına çıkar mı bence zor

Mevki antrenoru derken
Her biri kendi özelliklerinde takıma çalıştırma yapacak. Necati bakın bu top ve gol nasıl atılır eğitimi verecek. Tabi bunlardan eğitim alacak olan falcao gibi oyuncular nasıl olacak onu merak ediyorum sanki daha bir tecrübelilere ihtiyacımız var gibi

Her biri kendi özelliklerinde takıma çalıştırma yapacak. Necati bakın bu top ve gol nasıl atılır eğitimi verecek. Tabi bunlardan eğitim alacak olan falcao gibi oyuncular nasıl olacak onu merak ediyorum sanki daha bir tecrübelilere ihtiyacımız var gibi
Necati Onyekuru'yu çalıştırsa Onyekuru bambaşka bi futbolcuya dönüşürdü..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt