Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garry fenerlilere saç baş yoldurdu defalarca. Biz iyi zamanda güzel paraya kurtulduk, tekrar gelsin istemem açıkçası.
Onyekuruda bize sac bas yoldurtu ama boyle oyuncular her zaman rakip icin tehlikeli oyunculardir ve forvetin isini kolayastiran adamlardir Gary Onyekuruya gore asist yapmayi daha cok seven bi oyuncu Diagne ve Falcao ile iyi isler yapabilir babelden kat kat iyidir

Dün oynadığım 7 maçlık kuponda tek yatan maç türkiye olmuş onada ev sahibi bir gol atar demiştim. İçim yanıyor içim.
Milli takıma sövmek günahmıdır ?

Fatih kardeş, öncelikle kumar haramdır, her türlü sövmek de günahtır tabii.

Yapana değil yaptırana bakacaksın. İddia olsun altılı olsun, kumar oynayan arkadaşlar hep “ulan tek ayakta yatılır mı, bu kupon şu maçtan yatar mı”şeklinde.

Haram abi haram. Başı da kayıp sonu da. Ha ben hiç oynamadım mı oynadım. Pişman oldum tövbe ettim oynamıyorum 20 kusur senedir, sana da aynısını tavsiye ederim.

20TL ona yatırıp kazansan daha kötü kazandığın paradan da hayır yok. Onun yerine git bir fakiri doyur, bir cocuga birsey al yuzunu guldur, emin ol daha iyi hissedeceksin.

Fatih kardeş, öncelikle kumar haramdır, her türlü sövmek de günahtır tabii.

Yapana değil yaptırana bakacaksın. İddia olsun altılı olsun, kumar oynayan arkadaşlar hep “ulan tek ayakta yatılır mı, bu kupon şu maçtan yatar mı”şeklinde.

Haram abi haram. Başı da kayıp sonu da. Ha ben hiç oynamadım mı oynadım. Pişman oldum tövbe ettim oynamıyorum 20 kusur senedir, sana da aynısını tavsiye ederim.

20TL ona yatırıp kazansan daha kötü kazandığın paradan da hayır yok. Onun yerine git bir fakiri doyur, bir cocuga birsey al yuzunu guldur, emin ol daha iyi hissedeceksin.

Banko maç yok mu abi ?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Garry rodrıguez duygusal bir çocuk arabistana bize para kazandırdı gitti git dedik gitti
ordan kaçmak için geri gelmek istedi.Biz almadık mecbur fenere gitti
fenerde moralsiz isteksiz oynadı katkı vermedi
Geri geldiği anda sürrati ve topa vurma kabiliyeti ile hem takım hücum süratini hemde kalitesini
arttırır gomise getirdiği topları falcao ya da getirse biri asist diğeri gol kralı olur
ama bizim beceriksizler onuda alamaz

Galatasaray'a hayırlı olsun... 🤙Hakan Balta antrenör değil idari direktör yardımcısı olarak Galatasaray için mesai harcayacak...

Geldi yine tipini s..... ank
Şu göreve hakan balta yerine drogba melo snejdeir gibi birini getirsen memleket vizyon görürsü hakan balta nedir iki cümleyi bir araya getiremeyen adamdan idari direktör mü olcak

Benassi ve Johanson gelsin bari de en azından orjin orta sahamız olsun , beğenmeme luxumuz yok aksi takdirde Ömer ve Taylan oynuyacak.

Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk

Fenerbahçe, Tolgay Arslan’ın sözleşmesini feshetti. (TRT Spor)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt