Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Linnes + Okan kocuk = Dorukhan

Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk

Transferi başarıyı filan geçtim yönetim bizi düşürdüğü durum yüzünden sikeci tinerci muhabirler bile bizle dalga geçer oldu

Arda transfer edildiği gün burada boykot konusu açtım forum yönetimi direk kilitledi konuyu. Tüm taraftarın boykot etmesi lazım.

Galatasaraylilari,Galatasaray'i boykot etmeye davet ediyor tipe gel.
Dua et yonetim sadece konunu kilitlemis,ben olsam direk sutlarim sen ve senin gibi parazitleri

Tolgay, Ekici gibi copleri kulube alan babamda olsa haindir.Mesele Fenerden yada Bjkden gelmesi degil.

7. olan fenerde bile hicbirsey oynamamis Tolgay, Sponsor hastanenin neredeyse reklam yuzu olacak kadar sakatlanan Ekici'yi takima almayi dusunen yonetim ve rapor veren scout ve onaylayan teknik ekip her kim varsa haindir.Bize 11 oyuncusu lazim 11.

Hani oyuncunun gelecegine yatirim zirvalari.Alamiyorsaniz, beceremiyorsaniz yapmayin transfer.Bataktadayiz diyip son kuruslari da cope atmayin.

Bu sene misal kimi aldık büyük takımdan. Caner Gokhan Ekici ? Politika dediğin için bir kaç tane böyle transfer yapmış olmamiz lazım.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Büyük takımdan alma anlamında değil oyuncu profili anlamında yani gözden düşmüş bedava yerliler, Bknz Fatih,Arda ve bir nebze Oğulcan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt