Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda'yı bilmem ama Babel ücretinde indirime gitmez.

Babeli normalde bedavaya yollariz diye düsünüyorum. Adamin son senesi opsiyonmus ve avrupa sampiyonasina katilmayi ister. Gitmiyorsan U21 takimda anca antrenmana cikarsin dersin ve gelecek sene sözlesmesiz ortada kalirsin. 1,5 sene takiminda oynamayan(son maci subatin sonundaydi) adama artik anca 500 bin maas önerirler.

özgür sancar 2 haftada bir haber uydurmazsa uyuyamıyor heralde geceleri böyle boş bir adam olamaz

Babel'e teklif yoksa bonservisini verin gitsin, para almadan gitmek istemiyorsa kolayi var seni takimda dusunmuyoruz dersin, Hollanda milli takimina cagriliyor ve eger seneye EURO 2021'e gitmek istiyorsa oynayabilecegi bir takimda yer almak ister.

Pajtim Kasami: "Galatasaray'dan teklif aldım."

hedef23

Pajtim kasamiyi sadece makedon olduğu için isterim.Bizim ordan olduğu için , isviçrede oynuyor ama olsun.

Sener’i izledikten sonra Linnes gitsin diyebilen renkdaslari anlamakta gucluk cekiyorum.

Orta sahayı gordunmu sen ?
Orta sahası yokken sağ bekin yedeğini düşünen renkdaslari da ben anlamıyorum kusura bakma.

Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk

Son düzenleme:
Ben parasiziliktan Linnese bir sene daha sözlesme yaparlar diye düsünüyorum. Eski maasi seviyesine düsürürler ve bir sene daha kalirsa sasirmam.

kolpacı erman yine çıkmış sıkıyor bişeyler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt