Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.527
- 73.085
- 5.188
ÇöpKasami nasıl topçu acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ÇöpKasami nasıl topçu acaba
500 bine bile oynatmam. Takim zaten gol atamiyor bir de bunun yukunu cekiyoruz. Rakip savunmanin buna onlem almasina gerek yokHzırlık maçında bile takımı sabote ediyor karaktersiz herif. Kalırsa oynadığı her maç ana avrat söverim
3 senedir gelenlerin sayisi 25 olmuştur. Hiçbirini oynatmazsan, gelişimi için cabalamzsan 10 sene de geçse birşey koyamazsinBİLGİ: Galatasaray, Altınordu'dan 2003 doğumlu orta saha oyuncusu Efe Mustafa Çetin'i transfer etti. https://t.co/L8UXjNSnI2
: Galatasaray, Altınordu'dan 2003 doğumlu sol kanat oyuncusu Sarper Çağlar'ı transfer etti. https://t.co/RlSd7P3Zud
Bundan daha güzel transfer şekli var mı?
Bütün transferlerimiz böyle olsun fazlası ile yeter
Tüm ülkeyi tarayıp böyle 50 tane genç alacaksın 3 sene sonra lige ambargo koyarsın.
Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
Öyle deme ahbab onu da dilliyecek biri çıkar burdane kasamisi olum kasımpaşa mıyız biz.

Duyumu geçtim "önümüzdeki hafta hareketli geçecek" yalanları bile kesildi.
malik karaahmetleri falan getirdikleri sene bi 10-12 eleman geldi ama kupada yedek bile oturmadilar3 senedir gelenlerin sayisi 25 olmuştur. Hiçbirini oynatmazsan, gelişimi için cabalamzsan 10 sene de geçse birşey koyamazsin
Ne diyo bu ya artık yemiyoz o 2000lern başındaki saflığımız kalmadı bütün masumiyetimizi yedi bitirdiler sen kimi keklemeye çalışıyon başkanımMustafa Cengiz: "İnsanlar mükemmeli bulmak için mücadele veriyor, tam mükemmele asla ulaşamazsınız. Santrfor yokken ligin en çok golünü attık, defans yok dendi, ligin en az gol yiyen takımı olduk. Orta sahayla ilgili çalışmalarımız var, inşallah taraftarı mutlu edeceğiz."
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bi dürümcü eksikti zaten o da gelsinÇok Saglam duyum aldim tolgay ho su an görüsülüyormus