Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.530
- 73.085
- 5.188
Kulüp oto yıkama zinciri kuracak heraldetürkmenistan mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kulüp oto yıkama zinciri kuracak heraldetürkmenistan mi
Yönetimden ısrarla; bitik arda, 2.lig topçusu Oğulcan ve 3.lig topçusu kerem'i isteyen futbol cahili, taraftar ve yönetim ile dalga geçiyor olmasın?Yönetim fatih hocayla billur geçiyor bunun başka açıklaması olamaz ama.fatih hocada kaşınıyor neden susuyorsun hocam
Çok Saglam duyum aldim tolgay ho su an görüsülüyormus
sen biliyorsun dimi futbolu?Yönetimden ısrarla; bitik arda, 2.lig topçusu Oğulcan ve 3.lig topçusu kerem'i isteyen futbol cahili, taraftar ve yönetim ile dalga geçiyor olmasın?
Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

ortasaha alma o zaman deneyelim ne olacak..Mustafa Cengiz: "İnsanlar mükemmeli bulmak için mücadele veriyor, tam mükemmele asla ulaşamazsınız. Santrfor yokken ligin en çok golünü attık, defans yok dendi, ligin en az gol yiyen takımı olduk. Orta sahayla ilgili çalışmalarımız var, inşallah taraftarı mutlu edeceğiz."
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Senelik 20 milyon lira alıp 500 milyonluk takımı 6.yapandan, sen bile daha iyi bilirsin.sen biliyorsun dimi futbolu?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ondan önceki 2 sene ne yaptı renktas?Senelik 20 milyon lira alıp 500 milyonluk takımı 6.yapandan, sen bile daha iyi bilirsin.
Pasta kesmeye YETER!

Boşu kes sürekli boş yapıyosun her sene şampiyonluk hiçbir yerde yok.Senelik 20 milyon lira alıp 500 milyonluk takımı 6.yapandan, sen bile daha iyi bilirsin.
Pasta kesmeye YETER!
ortasaha alma o zaman deneyelim ne olacak..
Seyircisiz ve hocası avcı olan futboldan bir haber heriften zar zor şampiyonluğu aldı taraftar sayesinde.Ondan önceki 2 sene ne yaptı renktas?
hedef23![]()
Kaynaksız duyum myc sebebi değil miÇok Saglam duyum aldim tolgay ho su an görüsülüyormus
Kamil ilk 15 dk da top dokunmadı. Sanki kontenjanı doldurmak için sahaya çıkarmışlar gibiModer Jozwiak %100 yalan gibi. Hangi parayla talip olmusuz?