Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boşu kes sürekli boş yapıyosun her sene şampiyonluk hiçbir yerde yok.

Her postun bir öncekinden saçma vallahi helal olsun uğraşsan yapamazsın bunu
Bildiğim kadarıyla alman Ligi'nde Bayern ile İtalya Ligi'nde Juventus ile Ukrayna Ligi'nde Shaktar ile her sene şampiyonluk denen birşey var!
Tabi senin gibi ergenler biat etmekten gerçek gücümüzün farkına varamıyor

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Senelik 20 milyon lira alıp 500 milyonluk takımı 6.yapandan, sen bile daha iyi bilirsin.

Pasta kesmeye YETER!
Şu yorumu yapan biri ya art niyetlidir ya da futboldan zerre anlamıyordur.

Düşünün işte hocaya rahat edeceği bir ortamı hiç yaratamamışlar. Güzel bir itiraf olmuş. Hocanın insan üstü gayret olmasaydı ne durumdaydık kim bilir

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
2 sene şampiyonluk olmasa dursundan zirveyi alırdı tarihin en rezil yönetimi konusunda ama hoca da sağolsun yönetime uyuyor son sene berbattı bu sene yine aynı gibi geldi kurduğu kadrolar,oyuna müdahaleler falan rezalet gerçekten..

Şu yorumu yapan biri ya art niyetlidir ya da futboldan zerre anlamıyordur.
Şu yorumu yapan; ya biatcidir yada paralı trol başka açıklaması olamaz bu rezilliği kabullenmenin.

Pasta kesmeye YETER!

Benim anlamadığım hem taraftarların hem de yönetimin hedefleri çok düşük. Aslında Uefa kupasını kazanmak şu an bizim için en realist ve tatmin edici hedef. Orta sahaya ve kanatlara birkaç takviye, sıkı bir kamp dönemi ve sağlam bir taktik anlayışı ile o kupayı tekrar kazanabiliriz.

Ligde ilk 2 ye girmeye çalışıp türkiye kupasından direkt vazgeçsek bence bu kadronun ve teknik heyetin Uefa kupası kazanabilecek özellikleri var.

Ben olsam bütün yapılanmamı o kupaya göre yapardım. Hem ülke puanı, hem direkt katılım, hem prestij hem de taraftarın kupa yolunda elde edeceği heyecan. Ama hala aman ligde şampiyon olalım Avrupada ne olursa olsun kafasındayız ve bu kafayla da ileriye gidemiyoruz, kısa süreli başarılarla yetiniyoruz.
tosack mı geciyon

Bildiğim kadarıyla alman Ligi'nde Bayern ile İtalya Ligi'nde Juventus ile Ukrayna Ligi'nde Shaktar ile her sene şampiyonluk denen birşey var!
Tabi senin gibi ergenler biat etmekten gerçek gücümüzün farkına varamıyor

Pasta kesmeye YETER!
Hhahhhaha sen aşırı aciz bi adamsın ya. Her sene şampiyon yapamıyor diye kendini daha iyi futbol biliyor diye ilan ediyor o kadar alakasız ki. :asd: :asd: :asd:

Umarım yoktur ama varsa allah çoluğuna çocuğuna karına sabır versin senin gibi takıntılı bi insanla yaşanmaz.

rezilliği kabullenmekle alakası yok bu arada son 3 yılın 2sinde şampiyon yapıp takımın bugün bjkden beter olmasını engelleyen adama 1 yıl şampiyon yapamadı diye saçma sapan örnekler verip gitmesini isteyip nankörlük yapmıyoruz sadece.

EhF9g7-XgAAVCNY

Marcao'ya yapilan teklif degerlendirilsin satilsin, feghouli ve babel yollansin

Transfere de gerek yok cok ihtiyac olursa elimizdeki butceyi ocakta kullaniriz

Yönetimden ısrarla; bitik arda, 2.lig topçusu Oğulcan ve 3.lig topçusu kerem'i isteyen futbol cahili, taraftar ve yönetim ile dalga geçiyor olmasın?

Pasta kesmeye YETER!
Arda için katılıyorum ama Oğulcan ve kerem için denenebilir sonuçta gençler maaşlarda düşük ama dersenki Babel işte o zaman herşeyi söylerim
Şu durumda hoca haklı ama saçma bir şekilde susuyor yarın öbür gün 3 maçı yenilince konuşmanın kime faydası olacak
Anadolu takımları bile transfer yapıyor bizde ise görüşme bile yok yani arka planda başka şeyler dönüyor bence

3 senede iki kez şampiyon olmasaydık şuan bjknin mali durumunda gibiydik muhtemelen ayrıca falcaoyu hocanın istemediğini biliyoruz adama o kadar maaş verdiler takımda en çok maaş alan belhanda feghouli falcao gibi oyuncuları terim istemedi yönetim bir yaz transfer döneminde hocaya al hocam 20 milyon euro transfer bütçesi bize transfer yap dedi de ben mi hatırlamıyorum? Diagneye 13 Luyindamaya 8 Marcaoya 4 verdik başka kime bonservis verebildik? Transferin son günü yapılan kiralık hamlelerinden başka hocaya ne sunabildi bu yönetim? Bu arada diagneye transferin son günü listemizdeki diğer forvetleri alamadık diagneyi nasıl olsa sene sonu aynı paraya satarız zaten hazırda talipleri var diye aldık ama bu yönetim onu da satamadı. Bugün hocanın istediği transferler olsaydı kanatta Hauge orta sahada Moder Coulibally Mhy hazır olacaktı muhtemelen ama yönetim bi 10 milyon euro bile ayıramadı bu transferlere arkadaşlar 10 milyon euro bonservise harcayamayacak seviyede bir takım nasıl şampiyonlar liginde gruptan çıksın uefada ilerlesin? Bu maddi koşullarda başarılı olabilme şansın yok. Ligde 6.olduk geçen sene diye tutturuyosunuz pandemi sonrası onyekuruyu kulübü çağırdı luyindama kadroya kayıtlı değildi marcao sakatlandı muslera ilk maçta bacağını kırdı andone sezonu kapattı adem 3 maç ceza yedi forvette emre akbaba kalede okan kocuk defansta ahmet çalık ve emin oynadı orta sahada zaten kanayan yara belhanda var lemina da sakatlandı yani nasıl bir performans bekliyordunuz? Pandemi sonrası forvette falcao andone adem eksildi kanatta onyekuru gitti orta sahada lemina gitti savunmada marcao luyindama gitti kalede muslera gitti yoksa yine şampiyon olacaktık bunu hepiniz biliyosunuz lütfen geçen sene 6.olduk yandık bittik modundan çıkalım.

Beyler o sahis’i ciddiye almaya bile degmez

ben daha önce tartistigimda Fatih hoca’nin Tudor dan sonra göreve geldigi sezon hocaya ilgili bu takimi Sampiyon yapsin futbolla iliskimi keserim anlamadigim icin bidaha izlemem diyordu

tukurdugunu yalayan bir tip

Göztepe, Fabri transferinde büyük mesafe kaydetti.
Lorenzo Burnet, Kayserispor yolunda! (Nexus Sport)

3 senede iki kez şampiyon olmasaydık şuan bjknin mali durumunda gibiydik muhtemelen ayrıca falcaoyu hocanın istemediğini biliyoruz adama o kadar maaş verdiler takımda en çok maaş alan belhanda feghouli falcao gibi oyuncuları terim istemedi yönetim bir yaz transfer döneminde hocaya al hocam 20 milyon euro transfer bütçesi bize transfer yap dedi de ben mi hatırlamıyorum? Diagneye 13 Luyindamaya 8 Marcaoya 4 verdik başka kime bonservis verebildik? Transferin son günü yapılan kiralık hamlelerinden başka hocaya ne sunabildi bu yönetim? Bu arada diagneye transferin son günü listemizdeki diğer forvetleri alamadık diagneyi nasıl olsa sene sonu aynı paraya satarız zaten hazırda talipleri var diye aldık ama bu yönetim onu da satamadı. Bugün hocanın istediği transferler olsaydı kanatta Hauge orta sahada Moder Coulibally Mhy hazır olacaktı muhtemelen ama yönetim bi 10 milyon euro bile ayıramadı bu transferlere arkadaşlar 10 milyon euro bonservise harcayamayacak seviyede bir takım nasıl şampiyonlar liginde gruptan çıksın uefada ilerlesin? Bu maddi koşullarda başarılı olabilme şansın yok. Ligde 6.olduk geçen sene diye tutturuyosunuz pandemi sonrası onyekuruyu kulübü çağırdı luyindama kadroya kayıtlı değildi marcao sakatlandı muslera ilk maçta bacağını kırdı andone sezonu kapattı adem 3 maç ceza yedi forvette emre akbaba kalede okan kocuk defansta ahmet çalık ve emin oynadı orta sahada zaten kanayan yara belhanda var lemina da sakatlandı yani nasıl bir performans bekliyordunuz? Pandemi sonrası forvette falcao andone adem eksildi kanatta onyekuru gitti orta sahada lemina gitti savunmada marcao luyindama gitti kalede muslera gitti yoksa yine şampiyon olacaktık bunu hepiniz biliyosunuz lütfen geçen sene 6.olduk yandık bittik modundan çıkalım.
yahu kime ne anlatmaya çalışıyoruz milleti biat etmekle suçlar bu tipler ama kendileri o kadar sabit fikirli ve saçma şekilde düşmanlık yapıyorlar ki her şeyden her şekilde hocayı sorumlu tutmayı beceriyorlar 2 yıl şampiyonluk geldiğinde de ağlıyordur muhtemelen bir şeylerden. mayısta şampiyon olunduğunda üzüntüden gece yastıklarını ıslatıp 1-2 ay sonra yine peydah oluyorlar yıllardır hep aynı şey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt