Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hhahhhaha sen aşırı aciz bi adamsın ya. Her sene şampiyon yapamıyor diye kendini daha iyi futbol biliyor diye ilan ediyor o kadar alakasız ki. :asd: :asd: :asd:

Umarım yoktur ama varsa allah çoluğuna çocuğuna karına sabır versin senin gibi takıntılı bi insanla yaşanmaz.

gercek hayatta bir baltaya sap olamamis,sanal'da ilgi cekmeye calisan bir zavalli kendisi

bunlar alamaz beceremez ayrı konu da orta sahada 2 kişiye neden fitiz? belhanda gitse de gitmese de 3 tane birbirinden farklı özelliklerde orta sahaya ihtiyacımız var aslında şu an. yok diyorsak 3. kişi kim olacak as kadroda?

Şu an öyle ben zaten gerekli hedefler konup planlama yapılsa demiştim.

Makas çok açıldı artık 20-30 yıl önceki gibi değil rakamlar.Süpriz bile olmuyor liglerde kolay kolay.Yada şampiyonlar liginde en son porto süpriz yaptı 17 sene olmuş.
80 lere 90 lara bakalım;
Bükreş
Kızılyıldız
Marsilya
Psv gibi takılar olabiliyordu.

Şöyle bir göz attım mesela avrupa ligi son 8 e kalan takımlara geçen sene.En az harcayan bile bizden fazla harcıyor.3 yılda 30 milyon euro bonservis+kiralık bedeli ödemişiz senede 10 milyona geliyor.
Son 4 takıma gelince;

İnter 385
Manu 330
Sevilla 300
Shaktar ki 5 yedi interden 50 harcamış

Yani çok zor artık euro 10 tl olacak nerdeyse.Senden 10 kat fazla harcıyor adam.Hedefimiz çeyrek final olabilir bu bütçe yapısı ile gerçekçi olarak.

Makas çok açıldı artık 20-30 yıl önceki gibi değil rakamlar.Süpriz bile olmuyor liglerde kolay kolay.Yada şampiyonlar liginde en son porto süpriz yaptı 17 sene olmuş.
80 lere 90 lara bakalım;
Bükreş
Kızılyıldız
Marsilya
Psv gibi takılar olabiliyordu.

Şöyle bir göz attım mesela avrupa ligi son 8 e kalan takımlara geçen sene.En az harcayan bile bizden fazla harcıyor.3 yılda 30 milyon euro bonservis+kiralık bedeli ödemişiz senede 10 milyona geliyor.
Son 4 takıma gelince;

İnter 385
Manu 330
Sevilla 300
Shaktar ki 5 yedi interden 50 harcamış

Yani çok zor artık euro 10 tl olacak nerdeyse.Senden 10 kat fazla harcıyor adam.Hedefimiz çeyrek final olabilir bu bütçe yapısı ile gerçekçi olarak.

artik sli buyuk paralar harcamayan hicbir kulup kazanamaz bence

ya da leicesterin epl sampiyonlugu gibi ara sira mucizeler olmasi lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt