- 4 Ağustos 2009
- 90.855
- 72.139
- 5.358
O halde ekibimize davet edelim.beyler ben bu norvec macını 20 dk felan izledimde joahsen hic kosmuyor ya gölge presten baska bişe yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O halde ekibimize davet edelim.beyler ben bu norvec macını 20 dk felan izledimde joahsen hic kosmuyor ya gölge presten baska bişe yok
maçın hepsini izledin mi rengiko
SS daha cok ama tek basina forvet de oynarbu adam 10 numara veya yardımcı forvet oynayamıyor mu. bizim reziller almayı düşünse keşke
Norveç'in Td'si kanat gibi oynatmış Johansen'i ortada oynatmamış ama zaten Johansen Seri'nin pas kalitesi olarak 1-2 tık gerisi hareketlilik-sertlik-şut olarak 1 tık iyisi yani tarz olarak benzerler.beyler ben bu norvec macını 20 dk felan izledimde joahsen hic kosmuyor ya gölge presten baska bişe yok
Valla gözümüz dolduTerime kiziyoruz da o son dogum günü videosu ne güzel olmus. Neler neler yasamis yasatmis belli oluyor. Full efsaneler
fener alırsa kötü olur açıkçası.herif leblebi gibi gol atmışSS daha cok ama tek basina forvet de oynar
bi selcuk inan havası veriyor yani selcuk inanın kosmadıgı son yıllarıNorveç'in Td'si kanat gibi oynatmış Johansen'i ortada oynatmamış ama zaten Johansen Seri'nin pas kalitesi olarak 1-2 tık gerisi hareketlilik-sertlik-şut olarak 1 tık iyisi yani tarz olarak benzerler.
maçın hepsini izledin mi rengiko
sabitzeri soracaktım. kralı çok severim asıl underrated herif odur bayern yapması lazımyok son 20dk izledim
sorloth asist fln yapmış görmedim onu da
adam bütün hava toplarını aldı kaç tane attılarsa top tutması fln da iyi bizdeki aveller yerine sorloth olsun isterdim
Saydığı isimler bir daha milli maça çıkarsa izlemeyeceğim diyor![]()

izlemedim hiç bundesligadasabitzeri soracaktım. kralı çok severim asıl underrated herif odur bayern yapması lazım
Saydığı isimler bir daha milli maça çıkarsa izlemeyeceğim diyor![]()
oooooo ha!izlemedim hiç bundesligada
bundesligayı en son hakanc ve tolgay hamburgtayken izliyordum
yok yav ama dur bi deneyeyim@Can Karabacak A Spor'a biri tweet atmış adı Can diye.Linnes Galatasaray'ın Kimmich'i olabilir mi diye soru sordu.Sen misin trolleyen![]()