Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jozwiakı filan boşverip , Moderi 5 milyon satın alma opsiyonlu kiralasınlar.
Çocuk iyi bence.

Valla Linnesi nere koyarsan koy , vasat altı.

Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk

Doğru düzgün bir transfer beklemiyorum artık açıkcası, bugün başkan da sağolsun baya saçma açıklamada bulunmuş. Bu sezon bizim için çöp olacak...

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

garry rodrigues ve ndiaye'nin son maclarini izleyen herhangi bir insan evladi bunlari galatasaray'a almayi aklinin ucundan bile gecirmez.

ndiaye bizde 2.75 aliyordu. stoke city 3.5 milyon euro ödüyor. trabzon ise yarim sezonluguna 1 milyon euro garanti ücret ödedi adama.

ikisi de prime dönemlerinin cok cok gerisinde. hatta ndiaye dedigimiz eleman abdulkadir parmak'in bile gerisine düstü, ki trabzonspor 2 orta saha aldi, bir eleman daha alacaklar parmakli orta sahaya.

ndiaye'nin tek belirgin özelligi patlama gücü ve enerjisiydi ama adam 1 ay sonra 30 olacak ve trabzon'daki hali 32-33 yasinda gibiydi.

istedigimiz maliyete oyuncu yok diye laga luga yapip bu ndiaye'ye 2 milyon euro ve üstü garanti ücret öderlerse agizlarina kürekle vurmak lazim o dandik yöneticilerin.

türk devletlerinden oyuncu almamiz lazim diyen m cengiz ve saz arkadaslarinin müthis skot ekibi bula bula ndiaye'yi mi bulmus? nerede defolu ürün var onlarla ilgilenirler. menajerler öneriyor fulham'in elden cikarmak istedigi cöpü ve ndiaye'yi iste.

Ndiaye istesen transferin ilk günü de alırsın, bunca zaman bunun için mi bekledik? Ne yapmaya çalışıyor bu yönetim. Artık onla ilgileniyor haberleri duymaktan biktik. Anlaşma haberi lazim artık. Lig basladi be.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hani marcao newcastle transfer oluyordu? 20m azdı 30a satmalıydık, 40ın altına satan serefsizdi falan. O da yalan oldu.

lutfen_sakin_olalim_h9727.webp

bizimkiler şu an oyuncu degil ,harıl harıl para arıyorlar adım gibi eminim para bulurlarsa eylülün son haftası gelir 1-2 sakat çöp

kira için bile para lazım

Biraz ndiaue skills izleyeyim. Bu yonetim seneye olmaz insallah

hedef23

binlerce futbolcunun bulundugu dünyada ne kadar genis bir oyuncu yelpazemiz varsa artik sürekli türk takimlarina önerilen veya süper lig'de daha önce forma giymis menajer kaziklari bizim lige pay ediliyor. bize kiralik önerdikleri oyuncularin avrupa'da brüt maaslari 4 milyon euronun bile üstünde. strootman, ndiaye falan ederlerinin cok cok üstünde para alan oyuncular.

neyse dexteri izleyim bari bunlarin ta .............

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt