Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.637
- 73.178
- 5.188
TolgayyyyAli naci transfer açıklayacakmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TolgayyyyAli naci transfer açıklayacakmış
Sorma yav Lemina Seri ve Nzonzi üçlüsünü geçen sezon alınmadan kimse rüyasında bile dusleyemiyordu geleceğine kimse ihtimal vermiyordu gelince havalara uçtuk çok sevindik falcao da gelince tamam kesin yine şampiyon olacağız dedik 6. Zor olduk bu ne seviye bir teknik ekip basarisizligidir adamların futbol hayatını bitirme noktasına getirdi sinyor terim bu sene de öyle olursa son senesi olurKaralar baglayacak kadar kotu bir kadro yok elde. Kendine gelip dersine cok calismasi gereken bir teknik adamimiz var. Fatih Hoca kendine ceki duzen vermezse orta sahaya kimin alindiginin onemi yok. Keza birileri gelsede gecen yil kurulan orta alandan daha iyi olma ihtimali yok. Oynatmayi bilmek lazim.
Tamam da yönetim terimin ayağına sıkması kendi karlarına değil ki. Çok çok terim boklanır ama eline verilen kadrolar unutulmaz. Nasıl çıkıp forvetsiz, defansız şöyle şöyle yaptık diyorlar ya unutulmuyor işte en azından hocanın bir amortisi var hep eksik bıraktılar diyebiliyorsun. Terim bugün gider ama bu yönetim bi daha asla galatasarayın yönetim kadrosunda bulunamaz. Taraftar ile kafadan 1-0 geriden başlarlar.bulma degil bence sorun o isimler coktan bulundu bence,ben art niyet seziyorum yönetim ve fatih hoca arasında dile gelmemiş restleşme gibi
yönetim tarafından art niyet olduguna eminim ben başka mantıklı izahı yok
Bilmiyorum üstat artık bende yoruldum bu süreçten.Evet sana katılıyorum , fakat lig başlıyor ve halen orta saha yok. Şuan Naingolani istememe gibi bir şansımız yok. Bu yönetim beceremiyor bu işi.
Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk
Benim gomisi ovdugum mu var sen postları gözlerinle okuduğuna emin misin ki hemen yancilarindan da like i kapmissi . Ben takımı Avrupa'da ve ligde nasıl forvetsiz bıraktıklarını diagne ve mitroglunj nasıl aldıklarını anlattım. 26 oyuncu alınmış bla bla kaç tane kiralık topcun vardi neyin kemiğinden bahsediyorsunuz siz iyice komik olmaya başladınız. Fatih hoca nin eleştirilecek hatalı yönleri elbet var bende eleştiriyorum ama böyle mesnetsiz ve gereksiz konuşmanın alemi yok, hele ki sen ve senin gibi futbol fukarası olan ve hayatından fatih terimi çıkarsa kimin başarısını gördün desem şu klüpte ikinci bir kişi sayamacagindan size Tudor guardiola gibi gelir. Yok alman hoca yok futbol bilen hoca, Türkiye'de sanki herşey taktik teknikten oluşuyor adam ömrünü vermiş , siz gelip iki tuğla koymamış TV başından Allah'tan biraz futbol biliyor diye kelam ediyorsunuz insan biraz utanır bunları derken birazcık. Ama yok imkanı yok öyle bir şeyin ki hocadan nefrette fb ile yarisiyorsunuzGomis savunacak kadar dusmusunuz goruyorumda yazik gunah. Hala super kupadaki penaltidan sonra o gulusunu unutmadim ben belki siz unutmusunuzdur. Iyikide yolladik iyi oldu. Yollamayip napacaklardi acaba?
Yonetim dedigin boyle olacak iste hocanin sinirlarini belirleyecek ama sonra hocada kusuyo triplere giriyor iste sacma sapan. Simdide cekiniyorlar. Tekmeyi at iste adama olmiyacak bu adamla belli. Yonetimin amatorlugu burdan belli oluyor zaten.
Mitro ve Diagne iki forvet sayabildigim kadar, evet aldilar ve mantiksizdi. Eren'de o sezon aldi basini gidiyodu birden sorunlar cikti hala nedir ne degildir cozemedik ama eminim Fatih Terimin bundada sucu yoktur. Ha allahdan Eren ve Omer gibi topculardan verimde alabildi Fatih Terim yinede az hocalik yapiyor.
26 tane oyuncu alinmis su kulube hala bitane position kesin degil kadroda kemik yok bu iki senede olan kemigi bozan Terim ayni zamanda yeni kemik kadro kuramayanda Terim.
Neyse allahdan sezon sonu gidecek gibi duruyo da belki onumuze bakacak duruma maclari izleyecek duruma geliriz yine. 2-3 senedir kulubde ilerleme yok sadece gerilme var. Bu da eminim sana kalsa Terimin parmaga yoktur becereksizlikler alakasi yoktur varsa olsa Albayrakdadir.
gece gece bunca yaygaranın altından tolgay çıkarsa ağır söveceğim yönetimeTolgayyyy![]()
kasadan bonservis bedeli cikmasin diye börtü böcek ne varsa aldilar düsünmeden. rezil bir kadro planlamasi. emekli oyunculari doldurdular.