Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tolgay ali arslan veya itocuh black ise küfür edene myc vermeyecegim bilinmelidir hatta like veririm ama editi atarim

Karalar baglayacak kadar kotu bir kadro yok elde. Kendine gelip dersine cok calismasi gereken bir teknik adamimiz var. Fatih Hoca kendine ceki duzen vermezse orta sahaya kimin alindiginin onemi yok. Keza birileri gelsede gecen yil kurulan orta alandan daha iyi olma ihtimali yok. Oynatmayi bilmek lazim.
Oynatmayı mı bilmek lazım ?
sezonun son günü transfer yapılsın sonra suçlu Fatih Hoca mı oluyor

Ayrıca bu futbolculardan hangisini banko 11e yazarsınız ki orta sahamız/ kadromuz kötü değil diyorsunuz
2020-09-05 (2).webp

Esas kendine çeki düzen vermesi gereken Fatih Hoca değil yönetimdir.

Oynatmayı mı bilmek lazım ?
sezonun son günü transfer yapılsın sonra suçlu Fatih Hoca mı oluyor

Ayrıca bu futbolculardan hangisini banko 11e yazarsınız ki orta sahamız/ kadromuz kötü değil diyorsunuz
Ekli dosyayı görüntüle 92416

Esas kendine çeki düzen vermesi gereken Fatih Hoca değil yönetimdir.
orta sahaya bak okeye dördüncü arasam ömer bayram'i cagiririm sadece

tolgay mümkün degil daha dün ilgilenmiyoruz dedi herhalde üc gün önce anlastigimiz topcu degildir

Yonetim bonservisi elinde olan oyunculari almaya bile tesebbus etmedi hocayi mi sabote ediyorlar anlamadim

Naingnolanın gelme ihtimali sıfır bunlar adama teklif yapma dusuncesini hazmedene kadar transfer donemo biter

Dun de yazdim buradan 10 kisi afrika liglerini izlesek 10 tane 6 numara buluruz
Afrika liglerini izlemeyi becerebilir miyiz bilmem reis ama Fenerbahçe Beşiktaş filan bizim transferlere sulanıyor ya bizde doğrudan Salzburg ve Genk takımlarının transferlerine sulanalım

Bu iki takım gidip pazardan yarım kilo kırık zeytin alsalar vardır bir bildikleri derim öyle saygım var transfer konusunda bu Salzburg ve Genk takımlarına adamlar gidip Zambiya'dan Tanzanya'dan oyuncu bulup getiriyorlar

Benassiyse olumlu karşılarım takımda cezasahasına koşu atacak ortasaha büyük ihtiyaç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt