Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serbest kalan biri olabilir

falcao 20 gol atmadan önce 20 maca bir ciksin hele
Hazirlik macina baktim topu aliyor kuvveti var donuyor cabuklugu var bu ayarda bir golcu penalti civarindan bu topu plase ile koseye sakince vurmali ama dumduz kalecinin uzerine vuruyor anlamiyorum yetenek kalici birsey hagiler sergenler halen o vuruslari yapabiliyor

Gecen senede cok musait zamanlarda cok igrenc vuruslar yapti bu adamin sorunu ne acaba

Son düzenleme:
Hepsi iyi oyuncular olsada 3 tane kiralık ortasaha ya güvenmek baştan yanlıştı. Ayrıca üçüde skora pek katkı yapmayan üretken olmayan oyunculardı+ kanatsız olunca kısır bir takım olmuştuk. Yani sonuç normal.
Sorma yav Lemina Seri ve Nzonzi üçlüsünü geçen sezon alınmadan kimse rüyasında bile dusleyemiyordu geleceğine kimse ihtimal vermiyordu gelince havalara uçtuk çok sevindik falcao da gelince tamam kesin yine şampiyon olacağız dedik 6. Zor olduk bu ne seviye bir teknik ekip basarisizligidir adamların futbol hayatını bitirme noktasına getirdi sinyor terim bu sene de öyle olursa son senesi olur

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ali naci prensip anlaşması diyorsa oluru vardır. Boşta olan biri olabilir

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beni engellemiş bu spor arena 😂🤣🤣🤣🤣
ulan bu rodop beni engellemis
adama sövdüysem namerdim
süleyman abi engeli acsana

trggs#+.webp

@Osman SEDEN

ya ali naci uzatma artik

3 gündür görüştüğü diyor.

Perşembe günü menajer D’Avila bir futbolcusunu önermiştir. Ya da boşa çıkmış bir futbolcu.

Bu futbolcu ya Nakamba’dır, ya Josıf ya da Marco Benassi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt