Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hatıralar sarmış dört bir yanımı
Baktığım her yerde izin duruyor
Ben seni düşünmek istemesemde
Bana herşey seni hatırlatıyor
Beraber yürüdük biz bu yollarda
Beraber ıslandık yağan yağmurda
Şimdi dinlediğim tüm şarkılarda
Bana herşey seni hatırlatıyor
Gökyüzünde güneş o gözlerini
Çatlayan topraklar o hasretini
Yakılan her ateş bitmez sevgini
Bana herşey seni hatırlatıyor...

1599339505988.webp

Hadi Ali Naci hadi ciğerim açıkla daha fazla söylenmek istemiyorum.

bizim topculara ödedigimiz garanti ücretlere bakilirsa prensipte anlasamayacagimiz oyuncular sadece 5 milyon euro ve üstü alan topculardir

ama bonservisi 1 tl olan oyuncuyu bile kulübünden alamiyoruz. bizim albayrak görüsse 1 tl olan oyuncuya 4 tl isterler

Muriçin kariyerinde attığı golu 1.5 sezonda atmış adamı rezil etmiştik el birliğili ile.
Halen anlamadiniz millet sadece gole bakmiyor potansiyeli milli takimda oynamasi karakteri oyuna katkisi daha bir cok seye araplar bile ogrendi bu isi bir tek biz ogrenemedik kasimpasada 20 gol atti diye 13 milyon gomduk

Gerci taraftarimizda ogrenmemiski halen muricle diagneyi karsilastirabiliyor

Halen anlamadiniz millet sadece gole bakmiyor potansiyeli milli takimda oynamasi karakteri oyuna katkisi daha bir cok seye araplar bile ogrendi bu isi bir tek biz ogrenemedik kasimpasada 20 gol atti diye 13 milyon gomduk

Gerci taraftarimizda ogrenmemiski halen muricle diagneyi karsilastirabiliyor
diagne>muriç

📢 4 gündür süren görüşmelerin ardından Galarasaray, Badou NDiaye'nin transferi için oyuncuyla ilk etapta el sıkıştı. Sarı kırmızılılar, İngiliz kulübüyle anlaşırsa Ndiaye 1 yıllığına kiralanacak ve yeniden sarı-kırmızılı formayı giyecek.

🔴 FATİH TERİM ONAY VERDİ

Fatih Terim de eski oyuncusunun sarı-kırmızılı takıma geri dönmesine izin vermiş durumda. Bu #transfer önümüzdeki hafta netlik kazanacak. #Galatasaray, hem oyuncunun maaşını hem kiralama bedelini 2-2.5 milyon euro arası bir maliyete sıkıştırırsa #BadouNdiaye, sarı-kırmızılı takımın formasını giyecek.
19sn

ali naci hayır da verse şer de verse küfürü hakeden bir adamsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt