Hakan Türkoğlu
Parçalı Üye
- 2 Nisan 2011
- 3.771
- 3.952
- 1.413
Ulan dangalak Ali Naci Ndiaye anlaşması 3 gün sürecek topçu mu. Adam zaten floryanın kapısında yatıyor. Sallama haber bukadar da olmaz . Adi herif.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2-2,5 garanti ücret değil toplam maliyeti olacak deniyor.2.5 milyon euro garanti ücret alacak olan adamdan mükemmel rotasyon oyuncusu olur
galatasaray'a transfer olan oyuncularin takriben %70i zaten rotasyon oyuncusu
ya tolgay ya ekici3 isim gelecekse Ndiaye rotasyonda olsun isterim şahsen.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yalan haber. mdiaye kapıda yatıyor. Almak istesek 1 saat sürmeZ.Usta transferi ali naci mi yapıyor? Yönetim bu maalesef bu sene bayağı kötüler transfer işinde.
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Belhandadan daha kötü değil rahat olOyun içinde hiçbir bok yapmayıp bir anda kaleye şut çektikten sonra taraftara el kaldıran NDİAYE'ye hazır mıyız?
Oyuncu oyuncu olsa sen istedigini yap adam 2.ligten gelir alir her boktan taraftara suc bulacaksiniz marcao icinde sosyal medya da neler yaziliyor fiyatimi dusuyor?Yönetim beceriksiz ama cagnenin satılamamasında bizim de payımız var. Taraftar yonetim el birliği ile cagnenin değerini sıfırladık. Şu oyunculara sövme kotüleme huyundan vazgecmemiz lazım.
Umarım öyledir.Yalan haber.
bu mantikla transfer yapilmazBelhandadan daha kötü değil rahat ol
Belhanda ile Ndiaye'yi kıyaslayacak kadar hatta bu durumda Belhanda'yı kötüleyecek kadar gözünüz körelmiş sizinBelhandadan daha kötü değil rahat ol
orasi kesin ama 10-15 arasi giderdi fakat digane ayri bir facia menajer pazarlamazsa asla satilmazMuriç bence de daha iyi oyuncu.Ama muriç bizde olsa değil 20, 5 milyona bile satamazdık.Oyuncu ile değil yönetim ile alakalı bir durum var ortada.