Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan dangalak Ali Naci Ndiaye anlaşması 3 gün sürecek topçu mu. Adam zaten floryanın kapısında yatıyor. Sallama haber bukadar da olmaz . Adi herif.

Ortada birşey yok bir sakin :)
ANK habersizlikten isim attı ortaya.

4 gun ndiayeyle gorusmusler buyuk is helal olsun ,dunyada oyuncu kalmamis hep ayni isimler

Отправлено с моего SM-A520F через Tapatalk

Yönetim beceriksiz ama cagnenin satılamamasında bizim de payımız var. Taraftar yonetim el birliği ile cagnenin değerini sıfırladık. Şu oyunculara sövme kotüleme huyundan vazgecmemiz lazım.
Oyuncu oyuncu olsa sen istedigini yap adam 2.ligten gelir alir her boktan taraftara suc bulacaksiniz marcao icinde sosyal medya da neler yaziliyor fiyatimi dusuyor?

Sen saha icinde kosma mucadele etme ozel hayatina hic dikkat etme milyonlari cukkala asgari ucretle bilet alip seni izlemeye gelen adamda kocum aslanim desin neden? oyuncunun fiyati dusmesin ben buna zerre inanmiyorum ama farzedelim dustu bunudami taraftar dusurecek yonetim neden var ?

Aponun 15 milyon istiyoruz videosu yeterde artar bile

abdülkadir parmak'i kesemeyen ndiaye. sampiyonluk macinda bile fatih hoca bunu mac kadrosuna almamisti.

Badou Ndiaye tekrar Galatasarayımızda..
Çok tempolu ve dikine giden bir orta saha ama pek beğendiğimi söyleyemem, hoca da pek beğenmezdi hatta kendisini kesip Donku oynatmıştı ama yokluk ve YÖNETİMİN BASİRETSİZLİĞİ yüzünden geri aldık. Umarım Lokomotiv Moskova maçındaki gibi diri oynar. Hayirlisi olsun.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Belhandadan daha kötü değil rahat ol
Belhanda ile Ndiaye'yi kıyaslayacak kadar hatta bu durumda Belhanda'yı kötüleyecek kadar gözünüz körelmiş sizin :D Bırakın şu Belhanda antiliğini objektif bakın artık.. Belhanda dediğin adam sana 2 sene boyunca şampiyonluk getirdi Ndiaye dediğin adam şampiyonluk maçında tercih bile edilmedi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt