Murat Keskin
Kırmızı Üye
- 17 Temmuz 2011
- 2.006
- 338
- 1.493
Takimin dinamosu Ndiaye olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Butun maçları seyrediyorum, şu Taylan ın ndiaye den nasil daha iyi topçu yanıtına cevap veremiyorum.taylan ne yapti da daha iyi oyuncuymus
transferde simdiye kadar ne yapti diye düsünüp adam alirsan iste sonra böyle huzur evi olursuntaylan ne yapti da daha iyi oyuncuymus
o tarz bi oyuncu diyen yok zaten daha iyi dedimabartmayalım. ne taylan ne ömer Ndiaye tarzı bir oyuncu değil. belli ki hoca da tempo eksikliğini görmüş ve onay vermiş transfere. Ndiaye arda ve iyi bir dos lazım.
abartmayalım. ne taylan ne ömer Ndiaye tarzı bir oyuncu değil. belli ki hoca da tempo eksikliğini görmüş ve onay vermiş transfere. Ndiaye arda ve iyi bir dos lazım.
Ndiayede baya yüklü maaş vardır geçen sene TS yarim sezonluguna 1 verdi ondan aşağı gelmez.500 kiralama olsa 2.5 maliyetle çöp almak güzel hareket
Bakalim bize nekadar stok ve endaye bize nekadar gecirecekyarım dönem 0 kiralama 1 m maaş
transferde simdiye kadar ne yapti diye düsünüp adam alirsan iste sonra böyle huzur evi olursun
transferde gelecege yönelik hamleler yapilir
2 tane tecrübeli adam eklersin takim bebelerden olusmasin diye, bunlar da öyle atiba-muslera-alex gibi arazi olmayan, her zaman sahada gerekeni yapan adamlar olur
Kendisine atılan 10 topun 6’sını kontrol edemedi, 3’ünde pas hatası yaptı 1’ini de auta attı. Ben saplama falan göremedim tam bir kazma.kamza mazma ama kazmanın sapını saplıyo adam
Bu kulup satilmadan bizim galatasarayin duzgun yonetildigini görme ihtimalimiz yok bunu kabul edelim
daha iyi de değiller.o tarz bi oyuncu diyen yok zaten daha iyi dedim
ali y forvet degil mi
[/QUOTE
Tek forveti kaldiramaz ama yardimci forvet olur.
kanat forvet olarak iyi oynadi gecen sene tarsusta patlama gucu ve fizigiyle bizde de sure bulmasi lazim sure bulsa kendini kanitlayacagina eminim ben de burda kendimi bosa yormamis olacagim![]()