Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peki bir soru 2 orta saha + ndiaye alınırsa ndiayeye karşı tepkiniz ne olur bence yararlı olur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

transferde hamza hamzaoglu nasil pasif kalip yönetimin her dedigine evet falan diyip sonunda 2 kupali bir sekilde paket olduysa mc ve yönetimi de 2 gün sonra paket olur. dursun'a karsi destekledik diye göklere cikaracak degiliz. kimse bizi ali koc veya aziz yildirimin baskanlik yaptigi fener gibi sanmasin. biz 20 baskan degistirir 22 kez sampiyon oluruz. kaostan düzlüge cikariz.

Şu haberleri okuyup transferleri gören ve muhtemel olarak kesilme potansiyeline sahip taylan dahil bütün altyapı oyuncuları yarın bonservisini isteyip gitmiyorlarsa şu kulübe harcadığım ücrette onlara giden hak varsa helal etmem kardeşim. Neyi bekliyorsunuz asalak gibi yaşam mı 90+5te oyuna girmek mi.
Oynadığı maçların ilk yarısında çift haneli top kaybına ulaşan belhanda ve kafası kopuk ndiaye muhteşem planlama muhteşem kadro. Kendini şunların seviyesinin altında gören veya geliştirmeyen, iyi olduğu halde isyan bayrağını açmayan hakkım haram olsun. Kusura bakmasınlar ama galatasarayda oynayan oyuncu benim beyim bilir diyen 1950'lerin köylü kadınları kafasında oturup sokak köpeği gibi önüne atılacak kuru ekmeği beklemez.

Defolun gidin abicim hepiniz defolun

bende isterdim ama gecen sezon forvet oynuyordu diye biliyordum

solda kilinc sagda fegh oynamamiz daha gercekci bence

Temposu falan kalmamış ki.
bi bakmak lazım ya. Trabzonda kötü bir dönem geçirmiştir belki ama doğru bir hocanın elinde verimli olabilir. Seri de doğru kullanıldığında orta sahada kilit oyuncu olmuştu. herkes bokluyor seriyi ama seri doğru oynatıldığında gayet yararlı oldu

Ndiaye haberine niye bu kadar tepki olmuş anlamadım transfer döneminin kapanmasına az bir süre kalmış herkes kadrolarını kurmuş beklentiyi çok yüksekte tutmamak lazım

terim'in niye sustuğu belli.

yönetimden yana nasıl umudu kestiyse 1 sezon önce yetersiz diye tribüne yollayıp istemediği adamı şimdi onaylar hale gelmiş.

Ndiayeyi osmanlidan ilk aldığımız sene gibi zannedenler var. Ndiaye ve tempo? Adam yürüyordu trabzonda. Küme düşmeye oynayan stokede yedekten bile girmeyen bir oyuncu. Beğenilmeyen johansen aynı ligin çıkan takımının 11 oyuncusu idi. Stoke Çok kötü bir takım olmasına rağmen oynamadı ndiaye, o kadar leş yani. Bir de transfer planlaması diye birşey olur. Seri gibi pasorden ndiaye gibi kalasa geçmek nedir. Nasıl bir planlama bu?

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sen misin bilir kişi birader bana göre daha iyiler dalgana bak
zırvalamayı keselim. benim bilir kişi. Ndiaye taylandan da ömerden de daha kaliteli oyuncu. bu 3 isim hangi hocanın elinde olsa 11'e direkt ndiayeyi yazar.

3-5 maça çıkmış taylanı ndiayeden daha iyi yapan kafa da ne bileyim yaw.

neyse dediğin gibi sende bak dalgana

çok koşuyor falan deniliyor da bu adam sadece deli gibi koşup ya adama çarpıp faul yapıyor ya da tek bir pasla ekarte olup yerini de boş bırakıyor. mensahı alsaydınız bari şutu mutu var en azından bu herif tamamiyle vasat. stoke tarihinin de en fiyasko transferidir muhtemelen. bizim de en büyük kazığımız, belki de tek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt