Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
thgcjm.webp

a spor'un istatistikcisine bak

kadrosuna tükürdügüm

hesabını yapmışlardır knk.

benim için hocanın onaylayıp onaylamaması önemli. onaylıyorsa benden yana sorun yok.

Ndiaye kötü bir oyuncu da değil yaw. osmanlıda patlıyordu adam. foruma ilk yazanlardan biriyim. alındı iyi fiyata da sattık. maddi olarka kötü bir dönemden geçiyoruz, bonservis ödeyecek durumumuz yok, alınabiliyorsa gelsin. iyi bir dos ile yararlı olur. muhtemelen arda ile yan yana oynayacaklar. geriye de 1 dos bakılacak

Kabus gibi

çok koşuyor falan deniliyor da bu adam sadece deli gibi koşup ya adama çarpıp faul yapıyor ya da tek bir pasla ekarte olup yerini de boş bırakıyor. mensahı alsaydınız bari şutu mutu var en azından bu herif tamamiyle vasat. stoke tarihinin de en fiyasko transferidir muhtemelen. bizim de en büyük kazığımız, belki de tek.
Cikip temposuz temposuz diye aglamayin o zaman yaw Gary ve Ndiaye geri donerse takim tempo kazanir rakip sahaya daha hizli yerlesiriz bu becerisizlerin kimseyi alacagi yok Eski futbolcularimizi alalim bari

Ndiaye analizi yapalım;

Hücuma top taşıma: 0
Top Kesme: 0
Maç boyu saha içinde gözükme: 0
Taraftara el kaldırıp gaz verme: 94939439
Yanlis anlama endaye yi istedigimden degil de, hemen bi belhanda anelezi yapalim

Hücuma top taşıma: 0
Top Kesme: 0
Maç boyu saha içinde gözükme: 0
Taraftara kufur etme maç boyunca: 94939439

Arkasında bide ömer bayram var

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aynen öyle , doğru düzgün şut pozisyonu hazırlayamıyoruz adama.
Elinde Diagne de varken , mümkün olabildiğince ikisinden de verim almak gerekir.
Hangisi bir tık iyi performans gösterirse o öne geçer.

Ndiaye’yi alana kadar Kolibaliyi alaydınız bari vasıfsızlar. En az onun kadar oynardı heralde. Genç olduğu için ilerde iteleme şansımız da vardı.

hesabını yapmışlardır knk.

benim için hocanın onaylayıp onaylamaması önemli. onaylıyorsa benden yana sorun yok.

Ndiaye kötü bir oyuncu da değil yaw. osmanlıda patlıyordu adam. foruma ilk yazanlardan biriyim. alındı iyi fiyata da sattık. maddi olarka kötü bir dönemden geçiyoruz, bonservis ödeyecek durumumuz yok, alınabiliyorsa gelsin. iyi bir dos ile yararlı olur. muhtemelen arda ile yan yana oynayacaklar. geriye de 1 dos bakılacak
osmanlida oynadığı pozisyon ile bizdeki farklı. Yukarıda yazdım badou 10 no olarak oynayacak ofansif prese futbolu oynayacaksak benden ok. Gelsin başlasın yok orta sahaya koyayim orada kalabalık olsun press yapar dersek sıcariz. Bu adam o belhandaya lutfedilen hakiki 8.5 numara.
Hatay maçındaki futbolda forvet arkasında belhanda/feghouli ikilisi yerine badou konulduğunda hızlı prese yapilan takımda oynar. Daha çok katkı verir.
Bana sanki ortaya koyacağız olan milyon eurolarimiza olacak gibi gelmekte

Galasevgisi orta saha için iki oyuncuyla anlaşıldı, kulüblerinin kararı bekleniyor diyor. Ayrıca bu iki isim için beni tatmin eden isimler dedi. Bu adam kimse konuşmazken Morder'i falan çok övüyordu,futboldan anladığını düşünüyorum. Umarım yönetim bu sefer gözümüze girer.

tam tersi de olabilir yaw. izlemek lzm. :asd:

izlemedim ama arda çok hırslı falan diolar
Hatay macindan once basarili olacagini dusunuyordum ben zekasiyla fln asist yapar bir sekilde tutunur diyordum
Arda kafa olarak futbola tutunuyo olabilir ama fizik olarak futbol onu coktan birakmis muhtemelen 10.haftayi gormeden ya kesik yer yada sezonu kapatacak buyuk bir sakatlik yasar

Galasevgisi orta saha için iki oyuncuyla anlaşıldı, kulüblerinin kararı bekleniyor diyor. Ayrıca bu iki isim için beni tatmin eden isimler dedi. Bu adam kimse konuşmazken Morder'i falan çok övüyordu,futboldan anladığını düşünüyorum. Umarım yönetim bu sefer gözümüze girer.
en son 3 hafta önce hafta içi bir oyuncu geliyordu. döngüye girdik hala gelecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt