Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahce Eran Zahavi almis.

Merak ettim nasil olcak, acayip Hype yapiyorlar bunu.

Cin‘de 106 Macta 91 Gol attmis.

Maccabi Tel Aviv‘de 156 Macta 121 Gol attmis

Serie A - Palermo‘da fena patlamis.

24 Macta 2 Gol 3 Assist.

Bakalim Süper Lig‘de nasil olcak bu.
Istatistikler acayip.
Küçük lig topcusu, patlar burda

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Badou Ndiaye Galatasaray'da.

Galatasaray, Ndiaye'nin 300 bin Euro karşılığında kiralanması için Stoke City ile anlaşmaya vardı. Ndiaye 1 sezon için Galatasaray'dan 1.25 milyon Euro kazanacak. (CBC SPORT)

hedef23

17ye sattigin topcuyu 0.3 a kiralamak ha

Vay be, ingilizlere üç sene önce attığımız kazık yine döndü dolaştı en sonunda bize saplandı.

Garry'e sorgulama yapsın bizimkiler , Fener tutar böylece elde , 2.5 milyon vemek zorunda kalırlar :asd:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Garry 250 bin eurodan fazla alacaksa hiç gelmesin o da rotasyon oyuncusu olarak ziraatte falan , aşırı kötü topçu

Fatih Terim Ndiaye’yi neden istesin? Hiç bir şekilde akla mantığa sığmıyor bu transfer.

Şampiyonluk maçında kadroya almadı bu herifi. Son haftalarda oynatmadı. Şu an o halinden bile daha kötü durumda. Trabzon’da gördük işte.

Terim’in bunu isteme ihtimali yok. Yalan haber olduğunu düşünüyorum. Eğer gerçekleşirse de transferlerin hocaya rağmen yapıldığını düşünmeye başlayacağım. Bu çapsızlardan her şey beklenir..

Selfi çekenmi, kupaya simsiki sarilanmi, birbirini kucaklayanmi ne ararsan var kıskandım 😂😂😂
Screenshot_20200906-095601_Instagram.webp

Badou ilk 11 oynarsa 2'li orta sahanin skora katkisi olmayacak. Insallah skorer 10 numara buluruz

Semih Kaya, Galatasaray’dan teklif bekliyor. (Milliyet)

:|

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt