Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.698
- 4.878
Semih Kaya, Galatasaray’dan teklif bekliyor. (Milliyet)
:|
Terimciler bunu da savunur
Gelsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Semih Kaya, Galatasaray’dan teklif bekliyor. (Milliyet)
Ndiayeyi sever misin knkBalta geldi ya
Cok beklerSemih Kaya, Galatasaray’dan teklif bekliyor. (Milliyet)
Terimciler bunu da savunur
Gelsin
Gelicek olsa şimdiye gelirdi.Camianın evladını reddedersek tarih bizi affetmez.Semih Kaya, Galatasaray’dan teklif bekliyor. (Milliyet)
Cok bekler
Sokturma şimdi ona. Bak bir yane rakibimizin ortasaha oyuncusunu paylaştım. Tempo yol Ndiaye iyi olur dediğini okudum; izle adamı da tempo gör at ağızlı.Ndiayeyi sever misin knk
Lan olm bak bunlar ekiciyi aytacı falan getirecekler. Ndiayeyi arar duruma geliriz.Sokturma şimdi ona. Bak bir yane rakibimizin ortasaha oyuncusunu paylaştım. Tempo yol Ndiaye iyi olur dediğini okudum; izle adamı da tempo gör at ağızlı.
Dibi görelim istiyorum ben. Yoksa bizim taraftar anlamayacak. Bunlar öyle bir gitsin ki kulüpten bir daha bırak Galatasaray'ı sarı-kırmızı gördüklerinde saklanacak yer arasınlar.Lan olm bak bunlar ekiciyi aytacı falan getirecekler. Ndiayeyi arar duruma geliriz.
Hacıbaba tekkesiyiz mübarekSemih Kaya, Galatasaray’dan teklif bekliyor. (Milliyet)
seri ile leminanında katkısı yoktu skoraBadou ilk 11 oynarsa 2'li orta sahanin skora katkisi olmayacak. Insallah skorer 10 numara buluruz