Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.085
- 102.201
- 5.238
Arda değil iyi olan takım leşarda beklediğimden iyi çıktı![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda değil iyi olan takım leşarda beklediğimden iyi çıktı![]()
Semih Kaya, Galatasaray’dan teklif bekliyor. (Milliyet)
:|
Abdurrahim, bırak kankamın hesabını!ligin ilk yarısı full seyircisiz oynanacak, statta harcama yapacak müşterin yok. bu halle kombine satışı da olmaz. adam gelemeyeceği maça kombine loca falan alır mı? bunun yerine digitürk alır evinde oturur. bunlar hiç hesaplanmıyor bazı taraftarlar tarafından ama büyük gelir kayıpları olacak. ffp olmasa şu dönemde biz batabilirdik. iyi ki var diyorum. bu sene şampiyonlar ligi geliri de yok. 1 euro 8,5 lira.
Maicondan gelenden başka elde kullanabileceğin para yok. satmak istediğin oyuncuların alıcıları yok, maaşları çok yüksek. ve bu yüksek maaşlar dursundan kalma (feg-belhanda) ayrıca belhandaya talip varken hocan bırakmamış. satamamışsın.
belhanda ve babel'i bir şekilde elden çıkarıp (kiralama bedeli alıp maaşlarını biz öderiz) buna göre transfer yapmaya çalışacaz.
arda beklediğimden iyi çıktı![]()
3 yıldır top oynamayan adamdan ilk 11 oyuncusu olmaz/olmayacak da.
Oğulcan çağlayanı evlat kontenjanından aldırdı zannetmiştim sanırım maaşı düşük diye onu dikkate almadın üstadBizim yeni bir Selçuk'a yeni bir Alper potuk'a ihtiyacımız var.
Yerli beslenecek evlat kontenjani daha dolmadı
Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
eger ki cok top kaybı olmayan ve ardanın cok kosmaması gereken bi sistemde oynarsak bütün sezon oynar ama dediklerim olursaİnşallah olmaz da Arda yani bu 2 maç üst üste oynasın baldırını tutar kesin pek güvenmemek lazım
3 yıldır top oynamayan adamdan ilk 11 oyuncusu olmaz/olmayacak da.

Sonuc 6.likseri ile leminanında katkısı yoktu skora

Benim pek umrumda değil, isterse 10 maç çıkarsın 11de kaptan olarak, o tempoyu o baskıyı kaldıramaz.resmi maçlara da kaptanlık bandını takıp 11 başladığı gün bu postu alıntılayacam.
o gün saydırırsın umarım ardaya![]()