Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnşallah olmaz da Arda yani bu 2 maç üst üste oynasın baldırını tutar kesin pek güvenmemek lazım

ligin ilk yarısı full seyircisiz oynanacak, statta harcama yapacak müşterin yok. bu halle kombine satışı da olmaz. adam gelemeyeceği maça kombine loca falan alır mı? bunun yerine digitürk alır evinde oturur. bunlar hiç hesaplanmıyor bazı taraftarlar tarafından ama büyük gelir kayıpları olacak. ffp olmasa şu dönemde biz batabilirdik. iyi ki var diyorum. bu sene şampiyonlar ligi geliri de yok. 1 euro 8,5 lira.

Maicondan gelenden başka elde kullanabileceğin para yok. satmak istediğin oyuncuların alıcıları yok, maaşları çok yüksek. ve bu yüksek maaşlar dursundan kalma (feg-belhanda) ayrıca belhandaya talip varken hocan bırakmamış. satamamışsın.

belhanda ve babel'i bir şekilde elden çıkarıp (kiralama bedeli alıp maaşlarını biz öderiz) buna göre transfer yapmaya çalışacaz.

Fatih
Omar Luyindama Marcao Sarrachi
Donk N'diaye
Feghouli Arda EmreK.
Falcao

Kimse hayallere kapılıp kalmasın kadro bu olur, bu kadro oturmaz zamanla dönüşeceği hal ise

Muslera
Omar Luyindama Marcao Sarrachi
N'diaye Taylan
EmreK. EmreA. KeremA.
Diagne

Bu kadroya döndüğümüz an hem geleceğimiz dair kazanır. Ben transfer konusunda ümidi kestim N'diaye ile kapatırlar transferi de yeterki şu arapları gönderebilsinler, olmadı fesh etsinler bunların ne kadar aldığını bütün dünya biliyor takımda ki diğer elemanları etkileyecek hatta falcao bile taliplise varsa hemen versinler.​

ligin ilk yarısı full seyircisiz oynanacak, statta harcama yapacak müşterin yok. bu halle kombine satışı da olmaz. adam gelemeyeceği maça kombine loca falan alır mı? bunun yerine digitürk alır evinde oturur. bunlar hiç hesaplanmıyor bazı taraftarlar tarafından ama büyük gelir kayıpları olacak. ffp olmasa şu dönemde biz batabilirdik. iyi ki var diyorum. bu sene şampiyonlar ligi geliri de yok. 1 euro 8,5 lira.

Maicondan gelenden başka elde kullanabileceğin para yok. satmak istediğin oyuncuların alıcıları yok, maaşları çok yüksek. ve bu yüksek maaşlar dursundan kalma (feg-belhanda) ayrıca belhandaya talip varken hocan bırakmamış. satamamışsın.

belhanda ve babel'i bir şekilde elden çıkarıp (kiralama bedeli alıp maaşlarını biz öderiz) buna göre transfer yapmaya çalışacaz.
Abdurrahim, bırak kankamın hesabını!

arda beklediğimden iyi çıktı :)
ScreenHunter_1.webp

Bizim yeni bir Selçuk'a yeni bir Alper potuk'a ihtiyacımız var.
Yerli beslenecek evlat kontenjani daha dolmadı

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
Oğulcan çağlayanı evlat kontenjanından aldırdı zannetmiştim sanırım maaşı düşük diye onu dikkate almadın üstad

O değilde Dursun havaalanında kurtlar vadisi müziği eşliğinde nasıl da kasıla kasıla yürüyordu N’Diaye’yi transfer ettiğinde.

Ndiaye-Belhanda-Ömer-Taylan-Akbaba orta sahaya bak 1 tane direkt oynatacak adam yok :crushed::crushed::crushed:

mesut yıldırım: orta saha için badou ndiaye ile her konuda anlaşmaya varan galatasaray, fatih terim'in isteği üzerine gary mendes rodrigues'i de kadrosuna katmak istiyor. fenerbahçe ile sözleşmesi fesih etmek üzere olan rodrigues ise yeniden galatasaray formasını giymek için can atıyor.

mesut yıldırım: galatasaray badou ndiaye haricinde 1-2 orta saha daha kadrosuna katmak için görüşmelerini sürdürüyor.

hedef23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt