Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen seneler olsaydı Fatih hoca, Badou Ndiaye transferine onay vermezdi çünkü pas oyunu oynatıyordu. Bu sene hem Mariano yerine Omarın gelmesi, hem Emre Kılınçın gelmesi takımın pas oyunu değil presli futbol oynayacağını gösteriyor. Ndiayede pasör değil sprinter olduğu için normal transfer. Yanina Strootman gelirse tepkim azalır.
IMG_-6g62h7.webp

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şimdi duyumcuların adını vermek istemedikleri adı duyulursa piyasası yükselecek orta saha oyuncusu n diaye imiymiş ? 🙄😂

Tamamda orta sahada üç kişi olmayacakmı..İki adam gelecekse badu alternatif nasıl oluyor.
Arda mı oynayacak orta sahada ki kesinlikle karşıyım.
Çift forvet oynamak ise çok büyük hata olur.

ndiaye madem gelecek aslında geçen sene hiç gitmeyeekti. geçen sene gitmesi gerekenler gitmedi bu adamla onyekuru gitti.Bu senede değişen hiçbirşey yok.eli ayağı düzgün iki,üç adam gitti.Ne kadar çöp varsa hala duruyor.
Hadi yıllık ücret yüzünden gitmesi zor olanlar var.Arkadaş elinde o kadar yetersiz adam var bari bir ikisini yolla.Örnek ver jesse,yunus vss gibi adamları bursaya burak kapacağı almaya çalış.Gençlerli berat için ahmet falan takas yolu dene..Yok arkadaş adamlar tam bir iş bilmez.

Başımızdaki adamlar transferde Fatih terimde dahil yemin ederim tarih yazıyorlar.Ve hala buna bir önlem alnımayıp aynı adamlar transfer yapıyor.Ondan sonra ben çok iyi bir Galatasaraylıyım.yersennn.

tekrar söylüyorum...
bu saatten sonra sadece iki orta saha alınacaksa kesinlikle transfer falan yapmasınlar.Alayı istifa etsinler.

Simdi umudum yok da insallah Ocak ayinda free Alex Texeira alinir

Badou + 2 orta saha ( 6 ve 8 ) gelecekse Arda 10 gibi oynayacak iste.

Hocaya o zaman iki orta saha alsinlar ve N'Diaye icin bir senede toplam 2,5-3 milyon harcamak yerine, gidip bir kanat alsinlar.

Ndiaye aninda yalanlandi
Nainggo yalanlanmadi

Hani la badu gelmişti yavşak duyumcular.

Ndiaye yalanlaması gelmiş. Yani anlayacağımız üzere nabız ölçme amaçlı salmışlar haberi maşalarına

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt