Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ver kırmızı yı @Musap Aydinli

Semih Kaya Teklif Bekliyor
5f542c8655427f0d38701790.webp

Sparta Prag’la anlaşması sona eren ve şu an boşta olan Semih Kaya, Galatasaray’dan haber bekliyor.
Tecrübeli futbolcu henüz hiçbir takıma imza atmazken eski kulübünün kararına göre hareket edecek. Bu nedenle başta Kasımpaşa olmak üzere gelen teklifleri geri çeviren 29 yaşındaki oyuncu ligin başlamasına kısa bir süre kalmasına rağmen kulüpsüz durumda. (Nevzat Dindar)

Transfer Istihbarat Şefi

Çok geç kalındı yine ve yıllardır aynı hatayı tekrarlıyoruz, bu yüzden sezon başlangıçlarımız berbat oluyor, yönetimin transfer stratejisi satılamayan elde kalan kelepir oyuncuları ucuza kiralamak,Fatih hoca bu yüzden oyun planı ve taktiği birtürlü oturtamıyor..

Ndiaye haberi yalan değildi.

Taraftar tepkisinden geri adım attılar.

Burda olan tek Ali Naciye oldu.

Çok geç kalındı yine ve yıllardır aynı hatayı tekrarlıyoruz, bu yüzden sezon başlangıçlarımız berbat oluyor, yönetimin transfer stratejisi satılamayan elde kalan kelepir oyuncuları ucuza kiralamak,Fatih hoca bu yüzden oyun planı ve taktiği birtürlü oturtamıyor..
Evet böyle belki elde kalmış ucuz malları alırsın, lakin taktik antreman, takım oturtma, Kamp süreci vs ...herşey çok feci etkiliyor.

Bir kere de kampa full kadro girsek, acaba ne olur...

Transfer Istihbarat Şefi

Kimsenin bir bok bildiği yok.

Hakkımızda hayırlısı.

Transfer döneminin bitmesine 27 gün kaldı.

Iyi patlama yani baya gol atarmi, yada bir bok yapamaz patlamasimi?

Bizim ligde kücük lig ondan soruyorum.
Modeste bile Almanya da patladı. Çin ve İsrail ligleri ölçü değil. Belki biz de bir İtalya ligi değiliz ama sert bir ligiz. Burada o boş alanı bulacakta gol atacak. İllaki çok güzel golleri olacaktır ama öyle leblebi gibi gol felan atamaz burada, zaten net bir santrfor değil Vedat gibi, Vedat ileride baskı ile ilk defansı yapıyordu, zaten en iyi yaptığı buydu, bu adam öyle değil

Kargaların yerinde olsam sözleşme uzatmaya yanaşmayan dorukhan için linnes + Ali Yavuz takası öneririm.

Hem genc ve gelecek vaad eden bir forvet hem de ligi rahat götürecek bir sağ beki kadroya katmış olurdum.

Her iki takimda, taraftar ne söyler diye düşünmeden bu takas işini girmeli.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
Ali Yavuz değil de Yunus veya Jimmy verelim ya da Şener sağ bekleri yok bir de fenerin eskilerini severler

Gerçekten ali nacinin yönetimden izinsiz haber yayınlayacağını mi zannediyorsunuz ? Yönetim tepki ölçtü iste

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt