Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.699
- 4.878
Neden editledin ustat boufal i severiz yillardir istiyorum ama yolu dusmedi buraya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Faslı kontenjanımız dolu
Neden editledin ustat boufal i severiz yillardir istiyorum ama yolu dusmedi buraya
Bunlar hayatı yaşıyor...biz de Garibanlar gibi kendi hayatımızı yaşamaya çalışıyoruz.
Boşuna demiyoruz günahların takımı
Gecen sene 6 ci olmusuz
Bunlar hayatı yaşıyor...biz de Garibanlar gibi kendi hayatımızı yaşamaya çalışıyoruz.
Dünyanın adaletini...
Transfer Istihbarat Şefi
Gerek yok. O pozisyonda sakat oyuncumuz kalmadı. Zaten Emin'den bir artısı olduğunu düşünmüyorum.Sparta Prag'la anlaşması sona eren ve şu an boşta olan Semih Kaya, Galatasaray'dan teklif gelmesi halinde Arda Turan gibi boş sözleşmeye imza atacağını bildirdi.
Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk
keske soyle ucarak falan gelse bu lavuk daha komik olurdu •_•
Üstüne iblisi atarım bak
Herif tandik geldi bir yerden ama... Yabancı sinema mi, Yeşilçam mi çıkaramadım.keske soyle ucarak falan gelse bu lavuk daha komik olurdu •_•
Kucuk lig topcusu diyip burda patlar demen cok sacma burasi buyuk lig mi sanki umarim gelmez ama Alexsin yaptiklarini yapabilir bu adam hatta belhandayi satip bu adami Diagne ve Falcaonun arkasina koyardim Nzonzi Seri lemina ortasahasi cok saglam gorunuyordu ama ne defansta is yaptilar ne hucumda ful hucumcu ile oynsyalim hic degilse zevkli maclar izlerizKüçük lig topcusu, patlar burda
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hellboy olabilirHerif tandik geldi bir yerden ama... Yabancı sinema mi, Yeşilçam mi çıkaramadım.
Transfer Istihbarat Şefi
Badou nun nesini ölçecekler acaba?Ndiaye tamamen taraftar tepkisi ölçmek amaçlı ortaya atılan bir haber idi bence.
Fatih hoca ndiaye en son çare olarak dahi isteyecegini sanmıyorum.
Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Belhanda veya Feghouli'yi bir yere çakıp bu adamı alsak keşke.