Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bufal süper topçu
gerekirse transfer ŞİKESİ yaparak 4 m bütçe oluşturup alınmalı

Araştırma yapayım dedim; keşke yapmasaydim.

Böyle birşey karşıma çıkta:

Şeytan Kızlar (1985)

seytan.webp

Filmin başında kumsalda oynaşan iki genç insandan kadın olanı birden telden bir kuyruğu ve kartondan bir şeytan maskesi olan amazona dönüşüp partnerini önce kırbaçlayıp sonra boğuyor ve elindeki makyaj aynasıyla arkadaşlarına mesaj gönderiyor! Elleri kıskıvrak bağlı genç adam hoyratça itelenerek bir yere götürülüyor ve sonra saçma sapan ve acemice karate hareketleri yapan hepsi bikinili ve maskeli dilberlerden oluşmuş Şeytan Kızlar kampını görüyoruz.

Transfer Istihbarat Şefi

Araştırma yapayım dedim; keşke yapmasaydim.

Böyle birşey karşıma çıkta:

Şeytan Kızlar (1985)

Şeytan Kızlar hiçbir anında bir senaryoya sahipmiş gibi durmuyor. Filmin başında kumsalda oynaşan iki genç insandan kadın olanı birden telden bir kuyruğu ve kartondan bir şeytan maskesi olan amazona dönüşüp partnerini önce kırbaçlayıp sonra boğuyor ve elindeki makyaj aynasıyla arkadaşlarına mesaj gönderiyor! Elleri kıskıvrak bağlı genç adam hoyratça itelenerek bir yere götürülüyor ve sonra saçma sapan ve acemice karate hareketleri yapan hepsi bikinili ve maskeli dilberlerden oluşmuş Şeytan Kızlar kampını görüyoruz.

Ekli dosyayı görüntüle 92502

Transfer Istihbarat Şefi
soy isimler özgün ama

Haftalardır forumda bir sorun mevcut. Birine yanıt yazinca mesaji gönderme butonu aktif olmuyor çok sinir bozucu bir durum. Benim gibi pc basinda yaşayan var mı bu durumu?

Badouyu olctuler baktilar yok bunu twitter de begenmezler deyip iptal ettiler

Mantikli

Baktılar badou da tepkiler çoğaldı vazgectiler

Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk

Taraftarın ölçülecek neyi var? Gören de çekiniyorlar zanneder. Yalanladıkları oyuncular istedikleri şartlara gelsinler anında imza atarlar. Lemina da gündemimizde yoktu güya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt