Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
.bi tarafta tatilini yarida birakip idmanlara gelen belhanda
bi tarafta idmani yarida birakip tatile cikan hoca
tarih bunu da yazar
Bayern wijnaldumu nezaman aldi yahu ben barcelonaya gidecek diye okumustum32 yaşındaki Ninngolan'a kimse 18 milyon euro vermez. Bayern Wijnaldum'u 15'e aldı. İnter Vidal'i sembolik bir bonservisle kadroya katıyor.
Nainngolan ya 3-5 milyon dolara satılır ya da kiralanır. Ancak Nainngolan'ın Türkiye'ye geleceğini sanmıyorum. Geçen sene şampiyonlar ligi oynarken gelmedi
Öyle asılsız iddiaları yaymaktan çekinelim lütfen!maçı iptal etti yaw bodruma gidebilsin diye
Senin (Yaz) Evin ve teknen yok mu bodrum daepey buyuk bodrummus ama kimin eviyse
Josef cok faydali olurdu, ustelik bonservisi elinde. Yonetim tatil yapmaya devam.
.Belkide Transfer işlerini bitirdiler, öyle hakla tatile çıktılar ? Akşamdan itibaren ard ardına bombalar... Düşünsene ne güzel olurdu
Transfer Istihbarat Şefi
Bir şey bildiği yokGurrpegi marcao Lyon habberleri artacak diye düşünüyorum demiş
fatih terim bile olsa 2 sene ust uste basarizlikta gider.kimsenin sonsuz kredisi yokturilk 3 mac 3 maglubiyet sonrasinda hazirani bekleyin bana güvenin diye aciklama yapar ft, nasil olsa sonsuz kredisi var.