Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kış dönemi yine böyle umutların tükendiği bir zamanda birden ortaya çıkıp luyindamayi söylemişti.. harbi harbi o ara L si geçmiyordu adamın.. o dönem patladığı tek duyum oldu o da yunus akgün anderlecht işiydi.. gerçi sonradan açıklamalara bakılınca adam resmen kapısından dönmüştü anderlechtin.. yine öyle bir transfer dönemi olur inşallah birden patlatiriz transferleri

Sanmıyorum fernandinho ayrılıyorum dese inter,milan,juve 3lüsünden biri kapr hemen
Fernandinhodan başka kimsenin olma ihtimali yok , imkansız de bruyne , kovacic , jorginho olacak hali yok.Bu dediklerini karşılayan tek isim fernandinho diğeri de matic.Matic de dediği klasmana uymuyor

1599418851153.webp

Bu Rus daler Kuzyaev asıl mevkii orta saha olarak gözüküyor neden kanatta oynuyor bostaki oyuncuyu neden alamıyoruz yıllık 1,5 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme teklif etsek kabul etmez mi

İlk ve son uyarımı yapayım.

Cezası açılan arkadaşın cezasını insiyatif alarak ben açtım, hem onun tarafında hem üye tarafında gereksiz tartışmalar, hakaretler, ego tatmini vs. görürsem ve yine saçma kutuplaşmalar olursa bu sürece dahil olanlar bedelini öder.

Fernandinho alacaklarına karşılık fesih için bekliyordur,City'den para alıp ayrılmak gibi belki de,yaşı önemli olmayan dünya üzerindeki az topçulardan

Kiralık + satın alma opsiyonuyla gençler alınacak orta sahaya. Linnes gider, Babel gider

Coulibaly ve Lerma hariç hepsi
Büyük bir boşluğa düşmüş hissediyorum şu anda kemdimi.

Bilgiler için teşekkürler.
Gençlere yönelmemiz sevindirici.
İngiltere den "Yıldız" iddiasına ne diyorsunuz?
Ayrıca... S. Johansen umarım gelmez.

Transfer Istihbarat Şefi

Fernandinhoyu açıkçası isterim yaşı falan umrumda olmaz. Takımın çehresini 180 derece değiştirir böyle bi zeki topçu lazım

Orkun Kökçü çok iyi oynuyor şu ana kadar Milli Takımda , bize yakışırdı..

Juventus, 33 yaşındaki Sami Khedira'ya kulüp arıyor. [Football Italia]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt