Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Var bir hayalimiz naingolan + fred bu ikisi gelse yonetime söylediğim tüm sözleri geri alacağım söz veriyorum

Linnes gideceğine Babel belhanda sekidika ozornafor gitsin adam hem sağ bek hem sol beki yedekliyor

İlk ve son uyarımı yapayım.

Cezası açılan arkadaşın cezasını insiyatif alarak ben açtım, hem onun tarafında hem üye tarafında gereksiz tartışmalar, hakaretler, ego tatmini vs. görürsem ve yine saçma kutuplaşmalar olursa bu sürece dahil olanlar bedelini öder.

Sayende bu transfer dönemi negatif olan psikolojim bu hamlenin zamanlaması ile pozitife döndü. Artık Twitterde dönen sahte hikayelerden kurtulduk. Her gün ümitle uyanıp baş ağrısı ile uymak geride kaldı. Eyvallah Keramettin başkan.

:sarıkalp::kırmızıkalp:

Mesut Özili alip fenere calim yapmayi istiyor olabilirmiyiz? Bir Instagram efsanesi var kadroda. Yanina bir Twitch streamer iyi gider.

Mesut Özili alip fenere calim yapmayi istiyor olabilirmiyiz? Bir Instagram efsanesi var kadroda. Yanina bir Twitch streamer iyi gider.
Imkansiz, cunku 1 sene daha kalacak o parayi baska hic bir yerde bulamaz. Yillik 18 milyon euro aliyor.

Bende şunu anlamıyorum burada paylaşılan yüzlerce duyumun alayı boş beleş adamlar zaten neden özgür e bu kadar yükleniliyor ki bildiği adamlar var çok net. Lan burada habeşiştan medyasının haberi paylaşıldı millet adama sallıyor:) bırakın yav adamı.

Ciddi ciddi bu adamı kıskananlar var forumda milletin like atması paso birşeyler sormasi batıyor adamlara.. işin komik yanı bu adamlar kolpanin kralının döndüğü transfer nöbetini takip ediyor sabah akşam sanırsın birgün nico shirayla diğer gün di marzioyla takılıyorlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt