Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
olm lig yeni basladıMontpellierrin ellerinde patladi
1 mac oynamis, 9,5m euro odemisler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
olm lig yeni basladıMontpellierrin ellerinde patladi
olm lig yeni basladı
geçen sene gitti o zati ÜSTATozaman daha patlamadi
6 numara Sangare 8 numara Cyprien. Hemde 10 aylık bir sözleşmeler kalmış. Yok mu şu adamlarla sosyal medyada paslaşan adamlar. Bu fırsat kaçmaz.
geçen sene gitti o zati ÜSTAT
Bize gelmesini çok istedim geçen sene. Tam eksikliğini çektiğimiz açığı kapatırdı vallahiozaman daha patlamadi

Nasıl 1 maç oynamış yahu, ben geçen sezon izliyordum arada. Fena da oynamıyorduMontpellierrin ellerinde patladi
Bize gelmesini çok istedim geçen sene. Tam eksikliğini çektiğimiz açığı kapatırdı vallahi
@Umut Gül bakıyor o işlere sanırım kral2-3 istanblue vodka yollasana
Gomis gittikten sonra forvette, Fernando gittikten sonra orta sahada belimizi doğrultamadık. Muslera sonrasını düşünmek istemiyorum.
O zamanda TFF nin Limit yasağı devreye girecek...Seneye, FFP bitince,
bizi baya manyak bir transfer dönemi bekleyecek gibi
Transfer Istihbarat Şefi
nasıl kapıda yatıyor yaw. belli ki maaş konusunda anlaşılamamış. o yüzden uzamış. 4 gün görüşmüş olmaları seni niye rahatsız etti onu anlamadım
10 ay sonra ikisinin de sözleşmesi bitiyor.Cyprien icin, Nice 10m+ ve Sangare 5-10 arasi istiyorlarmis
Bu hain hoca dusmanlari surekli mabadlarindan biseyler uyduruyolarnzonzi sırığı antrenmanda yedek takımda olduğunu görünce sahayı terketi. kadro dışı kalmasının nedeni disiplinsiz davranışlarıydı.
sallamadan önce adamın neden gönderildiğini öğrenseydin bari
hayır insan kendi inanmaz zaten herifin 1 maç oynadıgınaUla Hakan![]()
ulan teakan 10 ay sonra ikisinin de sözleşmesi bitiyor.