Ersin Kurt
10 Numara!
- 26 Temmuz 2009
- 13.737
- 2.169
- 1.948
Biride kesin fred diyor
SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Peru'dan duyumcularin kralı da geldiyse transferlerin de kralı gelecek demektir.Beyler merhaba,
Hayırlı forumlariniz olsun.
Hadi bakalım... ilk kez bu kadar net
Olabilir vergilerle birlikte yıllık maliyeti kulübe 6 milyon civarı kulübüne ve doğru dürüst şans vermiyorlar. 1 yıllık sözleşmesi kalmış o yüzden alacaklarına karşılık bırakabilirler yada cuzi 1 kiralama+ 4 zorunlu satın alma gibi bir şeye ok verebilirler çünkü bedavaya almışlardı.Max MEYER mi acaba
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
G. Sevgisinden görmüstr
Olabilir vergilerle birlikte yıllık maliyeti kulübe 6 milyon civarı kulübüne ve doğru dürüst şans vermiyorlar. 1 yıllık sözleşmesi kalmış o yüzden alacaklarına karşılık bırakabilirler yada cuzi 1 kiralama+ 4 zorunlu satın alma gibi bir şeye ok verebilirler çünkü bedavaya almışlardı.
beleşe verirler de vergiyle 4 m euro fln ediyo diye zannediyorum böyle haftalık 70 bin pount fln gibi bişey alıyor olsa gerek
Net bilmiyorum ama beleşe aldıkları için yıllık ücreti fazla diye hatırlıyorum.beleşe verirler de vergiyle 4 m euro fln ediyo diye zannediyorum böyle haftalık 70 bin pount fln gibi bişey alıyor olsa gerek
20-35 arası der geceryaş aralığını söyleseydi bari
189 takipcisi var adamin gayri ciddi Lerma coulibaly ikilisine fitim birde onyekuru geri gelsin yeteragento hassecreto
berandaya sutlasak, Meyer on numarada oynarmi