- 8 Temmuz 2015
- 35.833
- 70.683
- 3.893
way wayBaşka birinin yazdığı yazıya verdiğim cevaptan dolayı engelledi beni![]()

Gs markasına zarar verenleri engelleyeceğim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
way wayBaşka birinin yazdığı yazıya verdiğim cevaptan dolayı engelledi beni![]()

yaw duyumcu tutturduğunda nasıl pohpohlanmayı hedefliyorsa patladığında da üstüne çullanılacak bu doğanın kanunu
Özgür Ayten geldi. Daha iyisi bi şeref ayten vardır ama o da eskidendi. Kolpaşeref oldu artık o da.Forum yıllardır kendi içinden bir duyumcu çıkartamadı alt yapıya onem verilmeli.
Forum yıllardır kendi içinden bir duyumcu çıkartamadı alt yapıya onem verilmeli.
xhaka gelecek iste yav yatin uyuyun
XHAKA YAPİYOSUNUZ HERHALDE![]()
Özgür Ayten geldi. Daha iyisi bi şeref ayten vardır ama o da eskidendi. Kolpaşeref oldu artık o da.
way way
Gs markasına zarar verenleri engelleyeceğim
XHAKA YAPİYOSUNUZ HERHALDE![]()
xhaka gelecek iste yav yatin uyuyun
o corona falan dinlemiyor, hala kizlarin pesinde.Onlar duyumcu olarak üye oldular bize alt yapıdan adam lazım kulübün içine sızabilecek @Recep Yıldırım dan ümitliydim ama olmadı.
gerçekte foyamı ortaya çıkaranları engelliyorum yazacak da işteNe buyuk adamım ha.Gs markasına zarar veriyorum![]()

Geçen dışarı çıkan öyle böyle diyoduo corona falan dinlemiyor, hala kizlarin pesinde.
Çok normal hem de.. Yöneticilerimiz de kolpacıların önde gideni. Onların duyumlarına da itibar etmiyorum zaten. Mensah diyorlar 2 gün sonra Beşiktaş alıyor vs..asamoah için resmi hesaptan sol beke güneş vuran tweet atan bir takımın taraftarısın ve yöneticilerin alan , asamoah gıbı kesın bızde dediğin adamları elinden kaçırdı. çok normal değil mi böyle olması?
istemem yan cebime koyGeçen dışarı çıkan öyle böyle diyodu
buna manu lonjondan gazetecilik ogren falan dedigimde ne kudurmustu sabaha kadar suleyman abi bosver bildirimleri geliyodu banagerçekte foyamı ortaya çıkaranları engelliyorum yazacak da işte![]()
Çok normal hem de.. Yöneticilerimiz de kolpacıların önde gideni. Onların duyumlarına da itibar etmiyorum zaten. Mensah diyorlar 2 gün sonra Beşiktaş alıyor vs..
Yanlış hatırlamıyorsam bu g..sevgisi 1-2 transfer bize yeterli olur gibi bir şey söylemişti. O günden beri kendisini ciddiye alamıyorum. Ya kolpacı ya da yönetimin yalamacısı.