- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Zevkli mi bu twitter işi?rodopzedeler diye bir twitter hesabı açmak lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zevkli mi bu twitter işi?rodopzedeler diye bir twitter hesabı açmak lazım.
emrah admirin o taraklarda bezi yok, olmaz da
Bu gece kime saralım?emrah admirin o taraklarda bezi yok, olmaz da
Zevkli mi bu twitter işi?
1-2 transfer yapılacak demek ayrı, 1-2 transfer bize yeterli olur demek ayrı. Yeterli olur diyen kişi bu takımın iyiliğini istemiyordur. Yönetime hizmet ediyordur benim gözümde.Yönetımdekı sıkıntıları gordugu ıcın cok kınlenmeyelım dıye ugrasıyor dogru ama Rodop gibi değil hayal satmıyor o huyu guzel.
Iyi gittigimiz icin piyasadan kayip olmus zaten gecen sene 6.olunca transferlerde gelmeyince deliginden cikma karari almisKaan iyi gidersek piyasadan kaybolursun ustam. Yapma etme.
hedef23![]()
![]()
isimlerden biri krunic?
Apo alanla patoyu almaya gitti duyumcu olsan apo pazartesi alanla pato icin cine gidiyor haberini alsan bu haberi versen sonra adam tesekkur edip geri gelse herkes senin uzerine cullansa durum nasil olurdu suclu duyumcumu apo mu? biraz vicdanli olun bu kafayla duyumcu kalmaz forumda masterchef survivor konusuruzyaw duyumcu tutturduğunda nasıl pohpohlanmayı hedefliyorsa patladığında da üstüne çullanılacak bu doğanın kanunu
Lan hakan toprak hiç para eder mi?
Bu adam tavlada açığı bile kıramaz eminim ama ispatlayamamYöneticilerimizin transfer icin gece gunduz calisirken, ince eleyip sik dokurken cekilen bi foto
Forum yıllardır kendi içinden bir duyumcu çıkartamadı alt yapıya onem verilmeli.
bana sarın lan
Adamları işinden de edelim ne güzeltesis çalışanlarını güvenlikleri foruma davet edin...Onlardaki haber kimsede olmaz..İnönü stadında çalışmıştım 1 yıl ordan biliyorum