Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.209
- 39.467
- 3.993
açıkçası ortasaha transferınden cok kanat transferini bekliyorum kanat oyuncusu olmadan lige girersek fena cuvallarız yine
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neden G.Sevgisini savunuyorsunuz ?
13 tane kanat oynayabilecek oyuncu varken kanat almazlaraçıkçası ortasaha transferınden cok kanat transferini bekliyorum kanat oyuncusu olmadan lige girersek fena cuvallarız yine
1.4m euroyu faize koymuş olabilirler mi sence renktaş?13 tane kanat oynayabilecek oyuncu varken kanat almazlar
gerci 1.4 milyon euro ile sergenin sevdigi citir patates toplarini bile alamaz bu yönetim
Ne demiş usta duyumcumuz?Ozgur Ayten sadece 4 mesaj atip gitmis. Alex Texeira'yi yalanlamasaydi iyiydi
Bu soruya verecegim her cevap yetersiz kalacaktir abi..1.4m euroyu faize koymuş olabilirler mi sence renktaş?![]()

Lerma ve Colubaly ile kesin ilgileniyoruz. Geri kalan tum isimler yalanNe demiş usta duyumcumuz?
Hatay çok iyi transferler yaptı ligi fenerin üstünde bitirecekleri kesin
Karistirma ortaligi fazla Bu adami kacirirsan seni forumda barindirmazlar soyleyim Canemin misin aytaç da yazıyo orda
Vay anasını hiç duymadığımız birileri gelecek o zaman. Hadi insallah çürük domatesler gelmez de seviniriz bu haftaLerma ve Colubaly ile kesin ilgileniyoruz. Geri kalan tum isimler yalan
Lerma ve genc biri gelsin Ocak ayina kadar idare ederiz. Sonra Ocakta Alex Texeira bosta olacak, insallah hamle yapariz. Tabi kanat da sart ama almayacaklar gibiVay anasını hiç duymadığımız birileri gelecek o zaman. Hadi insallah çürük domatesler gelmez de seviniriz bu hafta